Üdv. Gép újítás lesz, és jók ezek a hardverek? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Proci: Pentium G3420
Memória: 2x4GB
Videókártya: Sapphire Radeon R7 250
Nem lesz semmilyen limit?
(Azt megjegyezném, hogy az alaplapot nem tudom hogy milyen, mert Apu veszi, de szerintem bele fog menni az 1150-es foglalatú proci és a 8GB ram.)
A válaszokat előre is köszönöm.
2015. márc. 2. 07:02
1/25 anonim válasza:
Jó lesz és nem lesz semmilyen limit. De inkább Pentium G3240 és R7 250X.
2/25 anonim válasza:
Arra nagyon figyeljetek oda, hogy 1150-es foglalatú legyen az alaplap, a biztonság kedvéért említsd meg neki.
Egyébként arányos konfig nagyjából, de minden egyes számítógép esetében van limit. Nincs olyan hogy nincs. Minimális mindig akad.
Mai játékok eléggé döcögősen fognak futni rajta.
3/25 A kérdező kommentje:
Csak GTA 4-el, LoL-al, CS:GO-val, és videófelvétel meg ilyenekkel lennének a foglalkozások, és majd értelemszerűen később ha lesz pénz és már szükség lenne rá nagyon, akkor lenne megint újítás. Köszönöm a válaszokat^^
2015. márc. 2. 07:21
4/25 anonim válasza:
ahog y megveszed a pentiumot és olyan játékkal akarsz játszani ami nem 2 szállra lett írva már cserélheted is le a procit.szerintem cs go ra meg lol-ra tökéletes .
6/25 A kérdező kommentje:
Intel párti vagyok, de majd utánanézek. De szerintem intel lesz:D
2015. márc. 2. 09:54
7/25 BM-Striker válasza:
Ha Intel-hez ragaszkodsz, akkor is vegyél legalább egy i3-at.
8/25 A kérdező kommentje:
Állítólag ezeknek jobb a teljesítménye, mint egy i3-nak, és ez olcsóbb is.
2015. márc. 2. 14:30
9/25 anonim válasza:
jah persze jobb mikor a legkisebb i3 4130 ki hajtja az r9 280 -280x -et lazán mikor az athlon már egy sima r9 270 et sem hajt ki 80 % ban itt neked hol a jobb ?
10/25 A kérdező kommentje:
De az intel jobb, nem az amd.
2015. márc. 2. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!