Memtest+ hűtés csere megvolt, de még mindig fagyok.Minden nehéz tesztet megcsináltam, az alatt nem fagyott be. Csak játék alatt fagy be. Néha 1-2 órán át tudok játszani, de ez irtozatosan keves.
Hutes jó, ha valaki fikázna, minden új driver megvan ami lehet.
Amd fx 9590 4,7GHZ-en
gtx 970 gigabyte windforce 1g
Asus m5a99fx r2.0 pro alaplap gb corsair vengeance ramok 1600mhz
lehet a windows is hibás esetleg a hdd vagy ssd (nincs ssd-m ezért nem tudom milyen ha az hibás de a hdd vel már nekem is voltak hasonló gondjaim..)
2015. márc. 24. 22:23
3/7 anonim válasza:
Mit értesz lefagyás alatt? Megáll a kép, vagy akadozik a hanggal együtt? újraindul? Kékhalál?
2015. márc. 24. 22:45
4/7 anonim válasza:
Nézd a Windows event logot, hátha van benne információ. Ha semmi, akkor próbálj terhelő programot. Ubuntu Live CD-n:
sudo apt-get install cpuburn htop
Pl. 4 magra:
burnK7 &
burnK7 &
burnK7 &
burnK7 &
htop
2015. márc. 25. 02:05
5/7 anonim válasza:
Ha netán nem vízhűtésed van akkor az is lehet a probléma. Ugyan is ennek a processzornak már víz hűtésre van szüksége. Valószínüleg azért fagy csak játékok alatt mert az jobban terheli a procit ami miatt az jobban melegszik. A ventilátorok meg nem bírják tovább hűteni.
2015. márc. 25. 09:11
6/7 anonim válasza:
Lehet, hogy van olyan feladat, amihez vízhűtés kell, de én ugyanezt a processzort használom Scythe Kotetsu léghűtővel, nagy házzal, még csak fel se pörög nagyon a venti többórányi játék után se. A már teljesen megszokott 300+ Wattos grafikus kártyákon sincs vízhűtés.
2015. márc. 26. 16:29
7/7 anonim válasza:
Közben írt a kérdező, hogy event logja tele van hibákkal més warningokal.
Kérdező, másold be a logbejegyzéseket ide, legfőképpen az indulás utáni elsőket, mert a többi az már lehet hogy csak következmény.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!