Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lefagy a gépem, mit tegyek?

ZeToRr kérdése:

Lefagy a gépem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Memtest+ hűtés csere megvolt, de még mindig fagyok.Minden nehéz tesztet megcsináltam, az alatt nem fagyott be. Csak játék alatt fagy be. Néha 1-2 órán át tudok játszani, de ez irtozatosan keves.

Hutes jó, ha valaki fikázna, minden új driver megvan ami lehet.

Amd fx 9590 4,7GHZ-en

gtx 970 gigabyte windforce 1g

Asus m5a99fx r2.0 pro alaplap gb corsair vengeance ramok 1600mhz

1TB WD black

128gb SSD ADATA

700w FSP hyper PSU

2015. márc. 24. 22:02
 1/7 A kérdező kommentje:
8gb corsair vvengeance*
2015. márc. 24. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:
lehet a windows is hibás esetleg a hdd vagy ssd (nincs ssd-m ezért nem tudom milyen ha az hibás de a hdd vel már nekem is voltak hasonló gondjaim..)
2015. márc. 24. 22:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Mit értesz lefagyás alatt? Megáll a kép, vagy akadozik a hanggal együtt? újraindul? Kékhalál?
2015. márc. 24. 22:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Nézd a Windows event logot, hátha van benne információ. Ha semmi, akkor próbálj terhelő programot. Ubuntu Live CD-n:

sudo apt-get install cpuburn htop

Pl. 4 magra:

burnK7 &

burnK7 &

burnK7 &

burnK7 &

htop

2015. márc. 25. 02:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha netán nem vízhűtésed van akkor az is lehet a probléma. Ugyan is ennek a processzornak már víz hűtésre van szüksége. Valószínüleg azért fagy csak játékok alatt mert az jobban terheli a procit ami miatt az jobban melegszik. A ventilátorok meg nem bírják tovább hűteni.
2015. márc. 25. 09:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy van olyan feladat, amihez vízhűtés kell, de én ugyanezt a processzort használom Scythe Kotetsu léghűtővel, nagy házzal, még csak fel se pörög nagyon a venti többórányi játék után se. A már teljesen megszokott 300+ Wattos grafikus kártyákon sincs vízhűtés.
2015. márc. 26. 16:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Közben írt a kérdező, hogy event logja tele van hibákkal més warningokal.

Kérdező, másold be a logbejegyzéseket ide, legfőképpen az indulás utáni elsőket, mert a többi az már lehet hogy csak következmény.

2015. márc. 26. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!