Mennyire fogja "lehúzni" a videókártya ezt a konfigot?
Az van, hogy szeretnék új gépet venni. Viszont egy olyan gép amit szeretnék nem fér bele a jelenlegi keretbe, ezért választhatok: Vagy egy az elvárásaimnál gyengébb gépet rakok össze a kereten belül, vagy megveszem a kinézett cuccok többségét és a videókártyát meghagyom a régi gépből ( Radeon R7 250 1gb, gddr5, 128bit ), később pedig veszek majd egy új kártyát is ha lesz pénzem.
Nos én a második variációt választottam.
Így a konfig így fog kinézni:
MSI Z97 Gaming 5 alaplap
Intel Core i5-4460 proci
8 Gb Kingston HyperX Fury Red 1866mhz
+ a táp, hdd stb.
És az R7 250 es kártya.
A kérdés az lenne, hogy ez a kártya mennyire fogja lehúzni a konfigot? Milyen teljesítményre számíthatok? Jól döntöttem, vagy inkább vegyek a kereten belül egy gyengébb gépet új vidikarival együtt? Amúgy a keret 150 ezer jelenleg.
Csupán azért érdekel, mert ha most megveszem akkor az új vidikártyát kb. 1 évnél hamarabb nem tudom megvenni szóval egy évig az r7-est kellesz használnom.
Amúgy GTX760 os kártya van tervben.
a, Z97+i5 "k" proci+cpu hűtő+1866Mhz ram (de a ram-ból is húzható félét)
vagy
b, H97+i5 és ennyi!
https://www.youtube.com/watch?v=yBq4D-zgTCU ezt nézd meg!
Jó, oké lehet hogy egy MSI H97 Gaming 3 lesz / Asus H97 PRO-Gamer.
De ettől függetlenül akár H97-t, akár Z97-t veszek csak egy év múlva tudok egy normális kártyát venni, ennyi idő kell hogy össze spóroljam azt a 70-80 ezret ami kell rá, éhezni (vagyis kevesebb kaját venni vagy mást :D ) meg nem fogok csak azért hogy hamarabb legyen meg :D
Szóval térjünk vissza az eredeti kérdéshez, mennyire lesz szar r7 tel a konfig? Egyes játékokban milyen fps re számíthatok?
Mint írtam a mostani konfig egy gyenguska Core 2 Duo E8400,az r7 és 4 gb ddr2.
Ha rosszabb nem lesz, akkor kibírom vele 1 évig :D
Rosszabb meg csak nem lesz :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!