Miért fagy le a gépem ha amd-m van?
Nem értem miért van ez, bivaly gépem van de lefagy..
Tanakodtam a hutesre, ma hozzák ki.
gép:
AMD fx 9590 8 mag 4,7 ghz-en
gtx 970 gigabyte windforce 1g 4gb oc
128gb adata ssd
raijintek pallas huto, de ma fog jonni az új.
700w-hyper táp
1tb WD black 7200rpm.
Asus m5a99fx r2.0 pro alaplap.
Amikor jelentkeztek: játék alatt csak befagy hang nincs, újrainditom, stb. a gep szerintem melegedés miatt fagy le. Köszi ha válaszoltok! :) UI:Nem VGA hiba, mert akkor asztalon is befagyna a gép. csak akkor fagy be mikor játszok, de mindenhol min 300fps van pl: CS:GO Minecraft, Battlefield 3 60.
Az a hűtés elég kevés ilyen bivaly processzorhoz. Nem ártana minimum 15 ezres szép nagy hűtőt rávágni (vagy vízhűtést). De amúgy amikor lefagy, szépen megfogod a gépházat, forró-e.
Érdemes lenne sűrített levegővel kifújatni a házat, kevesebb por, kisebb felmelegedés.
Mert nincs két egyforma gép. És ami laikusnak egyformának tűnik az lehet, hogy két tök eltérő probléma, csak épp ugyan azt a hibajelentéseget produkálja.
Egyébként pedig kaptál is választ: ha melege van a cuccnak, akkor ki kell takarítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!