Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gép felújítás előtt járok és...

Gép felújítás előtt járok és nem tudom eldönteni melyik videókártyát válasszam tudnátok ebben segíteni pro és kontra érvekkel?

Figyelt kérdés

A gépet azért újítom hogy az újabb játékok fussanak rajta mint pl a dying light ; GTA 5 ; Fifa 15.

A két videókártya pedig nem más mint a

1. Shappire Radeon R9 270x toxic 2 GB DDR5

2. Asus R9 280x 3 GB DDR5

A processzor egy AMD 6 magos 3,3 GHZ

RAM 2x4 GB Kingston Hyper Fury 1600Mhz

2015. márc. 9. 19:49
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
A procin is változtattam rábeszéltem magam az AMD FX-8350-re a videókariból is meggyőztetek az msi r9 280 3gb ddr5-el a ram marad a 2x4 gb az alaplap Asus M5A78L-M LX3 lesz van egy Hitachi 500 gb os winchesterem azt teszem bele meg van egy 1,5 terrás külsőm meg van benne egy dvd író olvasó ezekhez mekkora táp kellene mert van egy 400W-os de van egy olyan érzésem hogy az nem lesz neki elég. Szerintetek?
2015. márc. 11. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!