Gép felújítás előtt járok és nem tudom eldönteni melyik videókártyát válasszam tudnátok ebben segíteni pro és kontra érvekkel?
Figyelt kérdés
A gépet azért újítom hogy az újabb játékok fussanak rajta mint pl a dying light ; GTA 5 ; Fifa 15.
A két videókártya pedig nem más mint a
1. Shappire Radeon R9 270x toxic 2 GB DDR5
2. Asus R9 280x 3 GB DDR5
A processzor egy AMD 6 magos 3,3 GHZ
RAM 2x4 GB Kingston Hyper Fury 1600Mhz
2015. márc. 9. 19:49
2/11 anonim válasza:
Bár inkább MSI,azt mondják hogy az jobb játékra.
3/11 A kérdező kommentje:
És miért látod jobbnak a 3 GB DDR5 ram miatt vagy a teljesítménye miatt is megér +10 ezer forintot?
2015. márc. 9. 19:55
4/11 anonim válasza:
R9 280X, de szerintem lesz egy kis cpu limit (Phenom II X6, ha jól tippelek).
5/11 A kérdező kommentje:
AMD FX X6 6100 procit szemeltem ki magamnak :D
2015. márc. 9. 19:59
6/11 A kérdező kommentje:
Árkategóriába is nagyon jó meg azt mondják teljesítményre se rossz :D
2015. márc. 9. 19:59
7/11 anonim válasza:
Az jó lesz hozzá, viszont kell egy jó alaplap is, aminek normális VRM tápellátása van, pl. ez: [link] Meg egy normális hűtő is, minimum Cooler Master TX3 EVO.
8/11 A kérdező kommentje:
Igen én is hasonló kaliberű alaplapot néztem ki ASRock 970 PRO3 R2.0 szinte ugyan azt tudják de viszont hűtőben még nem gondolkodtam megnézetem szakival is majd hogy új tápra lesz e szüksége vagy sem a gépnek :D és szerinted ezekkel a paraméterekkel bírni fogja az 1080p-t az olyan játékoknál mint a dying light?
2015. márc. 9. 20:11
9/11 anonim válasza:
Ha a 280x-et veszed mellé és húzod a procit is (~3,8-4Ghz-re szerintem elég, azzal a lappal fesz emelés nélkül is mennie kéne, persze procihűtőt vegyél), akkor bírni fogja.
10/11 A kérdező kommentje:
Igen megbarátkoztam a 3 GB DDR5-el :D az lesz de lehet a 8 magos amd-s proci lesz mellé attól függ mennyi pénzt sikerül gyűjtenem azzal már biztos vinni fogja egy jó darabig az új játékokat :D Sokat segítettél köszönöm :)
2015. márc. 10. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!