Üdv! Szerintetek táp, avagy merevlemezcsere?
Nos jelenleg van egy Samsung SP2004C Sata1-es vinyóm.
Nagyon lassú,néha imádkozom,hogy a Windows betöltsön.
A többi cuccal nincsen probléma
Proci egy AMD Phenom II X2 565 3.4Ghz
RAMOK 2x4GB CORSAIR DDR3 1333Mhz
Táp egy ColorsIT! 450W-os
És végül az alaplap egy ASUS M4A77T
Kérdésem lenne,hogy szerintetek az újított rendszernek merevlemezre vagy egy jobb tápra lenne szüksége??
A válaszokat előre is köszönöm. Ha lehet,
Az igyál valami erőset és az egyéb válaszokat mellőzzük.
Két valamit nézzél meg, mielőtt kidobod a HDD-t, mert driver gyanúm is van.
1. nézd meg az eszközkezelőben, hogy a driverrel nincs e valamilyen gubanc. pl. hiba, ha a driver 2x látszik. Távolítsd el a HDD drivert törléssel, aztán újraindít.
2. sentinellel vizsgáld meg, hogy milyen kondícióban van a HDD
valamelyik megmutatja a megoldást.
Táp csere mindenkép kellene egy minőségi és megfelelő (minden géphez de főkép ha fejlesztgetsz) táp elsőnek hdd t rontja el
Igy azt is lehet cserelned kel majd
prohardver.hu >> "Melyik tápegységet vegyem?" (nagy táp topik)
Chieftec A80 CTG-500-80P legolcsoban
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Az 1. kommentelőnek:
Igen leformáztam és újra is telepítettem,de nem segített.
Amúgy milyen SSD-t ajánlanál? Többen is mondják,hogy ez az ASUS nem rossz deszka.?
#8 ez nem az eszközkezelő
BIOS Reset -el és új/másik adatkábelel vagy másik csatlakozóba lapon (SATA) is érdemes kiprobálni
Szevasztok!
Köszönöm a hozzászólásotokat ; kommentjeiteket!
A RAM-ot, HDD-t, és a tápot is kicseréltem.
Hasít a gép!
Ennyi idő után azér írok vissza, ugyanis!!!
HKC V-Power V-650 650W-os tápot vettem és nem tetszett,hogy olyan sok rosszat hallottam róla!
MEGERŐSÍTHETEM HOGY A HKC TÁPEGYSÉGEK NAGYON IS ÜZEMKÉPESEK ÉS STRAPABÍRÓK!!! NEM ÉGETI LE A GÉPETEKET ; NEM TESZ KÁRT SEMMIBEN ; ÉS MÉG HANGJÁT SE HALLANI!
Nemtudom melyik csekélyelmélyű találta ki ezeket a rossz megnyilvánulásokat és azt sem tudom, hogy ki rakta fel azt a videót You Tube ra de ne higgyetek az ilyen dolgoknak!
EZT SAJÁT TAPASZTALATOM ALAPJÁN MONDOM.
UI: Azért írtam némi idő elteltével,hogy biztosan megbizonyosodjak a HKC tápegységek biztosságában
Köszönöm a segítségeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!