Jobb táp vagy SSD?
Oké, de melyik Chieftec?
CTG 500 jó lesz.
A kérdés értelmetlen,10k-s táp vagy 20/34k-s ssd?
Kezdjük ott : Chieftec tápból a 10k-s valószínű,hogy nem ctg GPS,iARENA,GPA. -> Maradjunk annyiba : nem rossz tápok ezek,amíg irodai felhasználású szinten kell teljesíteniük (semmi komolyabb cucc,csak net,film esetleg 1-2 minimál játék).
Kérdés : ha ~ 50k-s i5 és 94k-s vga-t vesz az ember ,akkor miért nem tud 10 helyett 16 (még 6k-t) költeni tápra? Csak lényegében a "gép szívét" spórolnád meg.
CTG 550 ,FP raider 550 alá nem adnék (én).
Bár még ott is felmerül a kérdés : ha marad 10k-d akkor hogyan gondolkodsz egy ~34k-s ssd-ben?
Utolsó kérlek szépen 16k-ért már kapsz kingston ssdnow 120gb-osat. és 27k-ért meg 240gb-osat.
Nem értem mi at a 34k.
Már miért ne raknál SSD-re játékot, mesélj, csupa fül vagyok! Túl sokat írna rá? Hát ez szörnyű. Na, figyi, hajolj ide. A 120-as SSD-m mellé van egy 240-es, és behugyozol, de ezt hallgasd: letöltök rá!
[RÉMÜLET ÉS MEGHÖKKENTSÉG]
Ne legyél már ilyen korlátolt, hogy "úristen, SSD-re nem szabad írni!". Először gondolkozz, aztán beszélj. Van fogalmad róla, hogy egy 3 évig garanciális SSD esetében a 73TBW mennyit jelent? Van bármi elképzelésed arról, hogy milyen sok az a 73 TB adat? Csak mert elmondom, hogy ha heti 500GB-ot írok rá, ami lehet akár HD film, akár játék, bármi, lényeg, hogy heti 500GB, az azt jelenti, hogy évi 26000 MB-ot, azaz 25,4TB-ot írtam rá. Ez a 3 év garanciaidő alatt jelenti azt, hogy épp hogy átléptem a 73-as határt, 75 körül tartok.
Na, számold ki septiben, hogy játékok telepítéséből mikor jön össze heti 500 giga.
XFX TS 450W legyen tápnak.
A 240GB-os SSD sem hülyeség,ugyanis a nagyobb kapacitás mellett,jóval gyorsabb is,mint a 120-as.
Én szerintem most költs tápra többet,és az SSD-t vedd meg később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!