Miért kell 30 ezerért "gémer" egér valakinek, ha egy 1000 Ft-ossal is profi a csávó?
Komfort érzet, és stádium. Egy vérbeli gémer, gémer egérrel játszik.
Ha szamuráj lennél, nem elégednél meg egy bozótvágó késsel, bár kétségtelen hogy azzal is lehet kaszabolni.
Nem is tudom - ha ezt a kettőt összehasonlítom, akkor sok lényegi különbséget látok:
A másik meg: mindenki azt használ, amit szeretne és meg is tudja venni.
Egy normális egérben sokkal jobb a szenzor. Ha valaki hirtelen ránt nagyokat, akkor egy meccs múlhat azon, hogy 100%-ig pontosan mindig ugyanoda tér vissza az egér, úgy szokta meg, hogy ha akkorát mozdul csuklóból oda-vissza, akkor pontosan mindig pl. 70 fokot fog fordulni. A gagyibb egerekben másképp reagál, kihagy a szenzor, pontatlan, előfordulhat, hogy 60, vagy 80-90-et fordul. Márpedig ha nem tudja eltalálni az illetőt, az az életébe kerülhet.
Nyilván, ha valaki csak tdm szerverekre jár vagy moba játékokkal játszik, akkor soha semmit nem fog érzékelni belőle, és ezt én sem tudom megérteni. Dotához minek 15e forintos egér? De ha valaki vesz magának egy profi egeret, az egy életen át szolgálni fogja. Most pl. a Kana v2 már belépő szintnek számít, és ha valaki komolyan játszik, versenyekre jár, ő meg fogja tudni mondani, hogy ég és föld a különbség a Tesco 1500 és egy normális egér közt.
És itt jön be a képbe az, hogy attól mert valami 30e forintba kerül, még nem lesz jó egér. Pl. az említett MadCatz Rat 7 egy rakás ****, javarészt a szenzorja miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!