Milyen egeret vegyek szigorú 16. 000 forintos árkategóriába? Főleg CS:GO-hoz kéne, de játszok mellette más FPS játékkal is (Borderlands 2, PayDay 2, Far Cry 3-4, stb. )
Fingertip Grip-es vagyok (vagy legalábbis úgy fogom az egeret), jobb kezes, e mellett eléggé nagy kezem is van. Jelenleg egy Gigabyte GM-M6900-am van, ami nem rossz, de kezd haldokolni és sokszor a fogása is kényelmetlen, na meg nem tűnik úgy, hogy tényleg Gamer lenne... Haverom SS egere sokkal pontosabbnak tűnik és kezelhetőbbnek. Főként SteelSeries egereket nézegettem egyébként, pl. Rival és Kana V2 nem tűnik rossznak, meg még egészen elfogadható áruk is van, de más gyártótól is jöhetnek egerek, bármit szívesen megnézek! :) A jelenlegi Gigabyte egeremet 3200DPI-n használom 0,9-es sensitivity-vel cs:go-ban (a Kana V2 pedig csak 2000DPI-t tud, bár ettől függetlenül nem tudom hogy jobb-e?), így kicsit félek attól, hogy az a 2000DPI nem lesz elég (bár próbálok kevesebb DPI-n játszani és magasabb Sensitivityn, mert elméletileg így pontosabb az egér?!), illetve a fogása sem tudom, hogy jó-e? . A Rival pedig tök jó, csak nem tudom jó-e lesz a kezemhez, meg nincs aranyozott USB-je, ami miatt nem tudom, kellene aggódnom? Kicsit böki a csőrömet, de ha annyira nem fontos tartozék, akkor nem érdekel különösebben.
Illetve még egy egérpad ajánlást szeretnék kérni... A mostani csukló támaszos egérpadom borzalmas. Kicsi, kényelmetlen, nem tapad.. SteelSeries QcK Minit néztem, meg a sima QcK-t. Jókat írnak róluk, és az áruk is korrekt. Szerintetek?
Előre is köszönöm!
A4Tech Bloody Gaming V3
Egyik legjobb egér, a nála 3x drágábbakat is sokszor veri! Van benne Auto Rescroll funkció, ami hasonló mint egy NoRecoil hack, csak ez legális! Nagyon jó a fogása, egyszerűen kiváló egér! Ha lenne 30.000 forintom, akkor is ezt venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!