Szerintetek is felesleges?
Nem igazán vagyok akkora 'gamer', nem is szoktam sokat játszani. (Most kb. semmit!= nincs jó gépem) Hétköznap 1-2 órám lenne max, hétvégén meg 2-4.
Szerintetek is felesleges pénzkidobás beruházni egy 'gamer' gépre?
(Amúgy szeretnék játszani és mindig kiakarnám próbálni az új játékokat, csak nem tudom. Ebből adódik, hogy egyáltalán gondolkozom rajta..) :D
Netalán létezik olyan kompromisszum ami megoldható konfigok terén? Netalán olyan 150-160 ezer Ft-ért egy gép. (gamer gondolom 200 fölött indul)
Monitorom van.
'szeretnék játszani' is annyi, hogy kipróbálom és elvagyok vele 1-2 órát. Azután 90%-ban delete. Most is csak azért gondolkozom ezen, mert néha rámjön, hogy de jó lenne kipróbálni, meg olyan jól néz ki. Azonban nem tudnám kihasználni egy 200k-s konfig erejét.
Ezért 150-160-ban gondolkozom. Az amúgy is kell a sulihoz és cserélni a régit.
Pontosan tudom, hogy pénzpazarlás mert nem is játszanám ki soha egyiket se. Mindig az aktuálisokat kiszeretném próbálni. Azonban nem full high-isten tudja milyen szinteken. Csak általános, normal kinézetben is elég.
Erre elég 150-160 ezer Ft?
Én nem tartom annak.
Te tudod, hogy mire van pénzed, és hogy mennyire szeretnél játszani az újabb játékokkal.
Nem csak akkor éri meg valamit megvenni, ha napi 12 órát van használva. Persze, ha egész héten csak porosodna, és mittudomén havonta kétszer lenne csak bekapcsolva, akkor azért sokallnám. De napi 1-2 óra, hétvégén 3-4 az átlagos géphasználat, szerintem simán megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!