Radeon R5 m230 2GB (mobile), egy asztali videokártyához, melyik lenne vele egyenértéken? Felesleges játék letöltések elkerülése miatt, illetve tudjam mihez mérni, nem a lgjobb vga, de nem lehet gyenge se.
Megsugom tudom hogy mobile :)
Irtam is utànna,viszont hd4400 leglàbb is nálam integrált,magyarán az se a legjobb,a kérdés az volt ha egy asztali vga-hoz hasonlitani kéne melyik lenne az a kártya .
ha ennyire szeretnéd a hasonlítást... a régi asztali pc-mben ati 9600-asomhoz tudnám hasonlítani, kb ugyanannyira vinné el a crysis-t mint ez: semennyire, de tudnám a mostani gtx 750 Ti-mhez is hasonlítani (ami még csak nem is egy csúcskártya) ahhoz viszonyítva meg ég és föld, de mobilos viszonylatban hupsz jajj mit mondtam hiszen nem arra vagy kíváncsi hanem csk arra h milyen asztali kártyához lehet hasonlítani... tulajdonképpen bármelyikhez
ha már ennyire nem jó neked az az oldal ahol meg lehet nézni h az adott kártya, hogy vinné az adott játékot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!