Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudnátok számítógépet ajánlani...

Tudnátok számítógépet ajánlani nekem?

Figyelt kérdés
Szamitogepet szeretnek venni, 160.000 forintos hatarig? Tudnatok nekem kesz gepet ajanlani linkkel? Vagy esetleg valaki ert annyira hozza, hogy a geposszetakoban ossze rakna nekem egy teljes gepet amiben minden benne van, hogy megtudjam rendelni? Jatekokhoz kellene, nem tul erosokhoz, Sims 3, Sims4 kiegeszitokkel,es ilyesmik. Ugy hallottam, hogy 4Gb memoriaval meg akadnak, 8al mar nem. Sajnos nem nagyon ertek a gepekhez. Koszonom a segitseget.?

2014. nov. 20. 13:00
 1/2 mate1996 ***** válasza:

A gépösszerakóban összeszerelt gépekkel otthon is kell még foglalkozni, telepíteni és beállítani.

Ezekkel hogy állsz?

Van esetleg olyan a környezetedben, aki tud neked segíteni?

(egyébként összeállítok egy gépet)

2014. nov. 20. 16:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Ezekhez a játékokhoz (SIMS) az új A8-7600-as APU is bőségesen elég lenne, full hd-n max grafikai beállításon vígan vinné őket (r7 260 alapra épülő csip van benne).

Lényegében 100000-ből már össze lehetne hozni. Ha dedikált vga-t is szeretnél, akkor érdemes becélozni az általad írt összeget, abból a 160-ból erős inteles konfigot is össze lehet tákolni.

2014. nov. 22. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!