Ez jó Gamer config?
Processzor: Intel Core i5 4670K
Alaplap: Asus MAXIMUS VII HERO
Memória(RAM): Kingston 2x4GB DDR 1866MHz
SSD Meghajtó: Samsung 128GB-MZ-7KE128W
Videókártya: Asus Nvidia GeForce GTX 750 2GB
Tápegység: Corsair 750W CS750M CP-9020078
Most szeretnék egy Gamer PC-t venni, ha bármit kéne, higy változtassak, akkor írjatok!
VGA-t cseréld R9 280X/GTX770-re minimum,de K-s i5 mellé inkább GTX970/R9 290X
Táp nagyon túlméretezett, CS550M bőven elég.
alaplapból is elég olcsóbb is
az a baj hogy ezek mind a vga kárára mentek, legalábbis nekem úgy tűnik, és pont az számít legjobban játéknál
És milyen házat ajánlotok hozzá? kb 15-20 ezret szánnék rá maximum...
de lehet olcsóbb is persze, de köszönöm a válaszokat
Zalman 11 egy nagyon jo gephaz...
Ami olcso es jo az a Thermaltake - Commander MS -I
Ami me megolcsobb,de elmegy;
Sharkoon Vaya II
Egy sima R9 280 / GTX 760 is kiszolgálja hosszú időre minden igényedet grafikai téren a játékokban. Ennél drágább VGA-t felesleges venned. (Ráadásul 54000ft)
Ne hallgass azokra, akik 100.000-es kártyát akarnak rád sózni, az ár/érték arány nagyon kibillen ott már.
Tessék, full hd-n és ultrán így viszi az említett R9 280 a játékokat:
Pl. BF4 ultrán HD-n 54 fps-el tökéletes.
Mint szakmabeli mondom: az informatikában nem lehet előre tervezni. S olyan nyilvánvaló tényekről, mint az elavulás, még nem is beszéltem. Minden évben újabb és újabb fejlesztések jönnek ki, lehet jövőre a játékok fele már még újabb DirectX-et fog megkövetelni és lehet kukázni a gtx 970-et.
Nézzünk egy gyakorlatiasabb példát:
3 éve vettem egy 6870-es videokártyát. Idén adtam el, simán vitt mindent. Ám az év második felében kijött két olyan játék, ahol nem rúgott volna labdába (AC: Unity, meg valami zombis cucc). Ha 3 éve megvettem volna az akkori csúcskártyát, azzal is ugyanez lett volna most a helyzet.
Ezért kell az adott viszonyoknak megfelelő, legjobb ár/érték arányú perifériát/alkatrészt megvenni, mert tervezni lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!