Cseréljem le arra amit eredetileg akartam? Vagy szinte felesleges lenne?
Figyelt kérdés
Szerettem volna venni egy Intel pentium G3420-as processzort , de azt mondták hogy most csak ezt tudták beleépíteni.. Intel pentium G3258, és erre mondta a tag hogy ha kell jövőhéten kicseréli, viszont aztmondta szinte nincs is különbség és hogy ennek jobb valami grafikus akármije passz.. :D Szerintetek cseréltessem ki?2015. jan. 12. 16:59
1/9 anonim válasza:
Nem kell, ezt még tuningolni is lehet.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm nem is fogom akkor, hiszek nektek, jelen esetben neked. És még kérdeznék valamit, ez a G3258 ez jobb mint egy régi E8400 dual core? :)
2015. jan. 12. 17:03
3/9 anonim válasza:
Maradjon ez , mert jobb lapban még tuningolni is tudod. Igen , kb. 3x olyan erős mint egy ősi core2duo , főleg húzva.
4/9 Közveszélyes Kontár válasza:
Milyen alaplapod van?
Nem kel cserélned ahogy irták
Tuning se fontos, elég ha mikor eladnád jóval értékeseb lesz mint egy nem tuningos
5/9 A kérdező kommentje:
okéé mostmár rohadtúl felkúrtak!!! bocsi mindenki ugyan is most nézem.. nekem G3240 vann???? na ezzel mi a helyzetz??
2015. jan. 12. 17:35
6/9 A kérdező kommentje:
ez me3nnyivel jobbm int egy e84000 és mennyivel rosszab mint amit eredetileg akartam g3420 vagy mi?? beszarok vezek a numeros emberkéken
2015. jan. 12. 17:36
7/9 A kérdező kommentje:
*e8400
2015. jan. 12. 17:37
8/9 anonim válasza:
9/9 A kérdező kommentje:
Meg rendelték nekem a G3440-et azt annyi :) Most mit számozzak itt.. ha van "legnagyobb" akkor ide véle.
2015. jan. 13. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!