Leáll a merevlemez majd újra elindul, ilyenkor fél perces fagyás + "the instruction at referenced memory" hiba. Mi lehet a probléma?
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy kb 1 hónapja csinál olyanokat a gépem, hogy ha bekapcsolom, miután felállt a windows a HDD leáll majd újra elindul és ilyenkor fél perces fagyás követi. Ez megtörténik egy jópárszor és utána egész nap semmi. Mondjuk tegnap már több órás üzemelés után is 1-2szer produkált ilyet.
Mondjuk az sem biztos, hogy a merevlemez a ludas. Először valamelyik ventilátorra gondoltam. De nem tudom, hogyha azok közül valamelyik leállna és újra elindulna, akkor történhet-e fagyás. Táp/VGA/proci esetén van ventilátor.
A másik hiba, ami tegnap jött elő, az a "The instruction at "0x79259769' referenced memory at "0x00000008". The memory could not be "read"." típusú error játék közben.
Valaki tud esetleg segíteni, hogy mi lehet a probléma? HDD sentinel + memtest volt és papíron nincs hiba. (bár megjegyzem volt olyan memtest ahol nem volt hiba, mégis cserélni kellett az egyik memóriamodult)
Köszönöm előre is a válaszokat!
Elfelejtettem a konfigurációt:
alaplap: Gigabyte P55-UD3L
proc: intel i5-760 (2.8ghz)
memória: 4x2Gb DDR3(kingmax,kingston,samsung)
vga: Ati radeon HD5750 Vapor-X 1gb
hdd: Western Digital 500Gb, 32mb cache
táp: Gigabyte Super-B 460W
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!