Battlefield 4 lagg ilyen grafikán ilyen config mellett?
AKár milyen grafikán játszok ugyanugy 30 fpsem van meg szaggat 2 pálya megy rendesen kb: Operation Locker meg a Rogue Tramission fut sok fps-el közben a monitorom is csak 1366x768-as és ez melett 30 fps bármilyen grafikán és csak egy pályán nem?Kérlek segítsetek mi lehet a baja gépem:Gépem:
Alaplap: ASROCK 960GC-GS FX
Proci: AMD FX 6300 3.75 Ghz-en fut tovább nem akarom hajtani a hűtő miatt.
Videókártya:Asus Radeon HD7790 DC2OC 1 GB
Ram: HyperX 8GB 1600mhz 2x4
Elég baj ha szaggat, nekem x3 440-el és 6870-el 8 giga ram mellett hasított. Frissítsd a drivereket, a direct x-et.
Ha eredeti a játék, az maga rendszeresen frissül.
Ha nem eredeti, akkor meg soha nem lehet tudni, hogy mi okozza.
Sok minden lehet.
Kezdésnek : nem kellett volna a "legolcsóbb" lapot venni FX alá,még egy 4 magos fx alá se tettem volna azt a lapot,egy 6+ magos fx alá egy norm 12+1 fázisú lapot vettem volna.
Lehet még tápellátási probléma is,mert CPU,VGA,RAM megvan,hogy ne szaggasson ,itt lehet TÁP,HDD,csatlakozási,vezeték,kommunikációs és egyéb hiba.
zárd ki a tápot és a hdd-t, nem ott elsz a probléma.
Eredeti a szoftver?
Tápnál nem feltétlen a watt számít.
Lehet még mindig sok-sok hiba.
HUN_Sector nevű felhasználó válasza:
Elég baj ha szaggat, nekem x3 440-el és 6870-el 8 giga ram mellett hasított. Frissítsd a drivereket, a direct x-et.
Ha eredeti a játék, az maga rendszeresen frissül.
Ha nem eredeti, akkor meg soha nem lehet tudni, hogy mi okozza. Neked azzal a kártyával milyen grafikán milyen felbontáson megy ha nézeda kérdést válaszolj kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!