GTA Sa:Mp Lagg? Jó gép mellett? Hogyan szüntessem meg?
Szeretnék tőletek segítséget kérni mert nem értem mi a gond...
Nos ismét letöltöttem a SA:MP-ot...
Új gép azaz laptop...
Nos, nagy kedvvel megyek fel játszani, minden szép és jó egyszer csak belaggolok...
Felmentem más szerverekre ugyan ez a probléma...
Megérteném ha a gép nem bírná de az lehetetlen...
92 FPS-sel játszom...
De van hogy 30 mp-re 2 szer beszaggat ami élvezhetetlen, csak így hirtelen leesik az FPS és visszaugrik...
De itt jön a csavar, hogy ha bekapcsolom a Frapset és el kezdek vele videózni akkor olyan 35-45 FPS-sel akadás mentesen megy a játék, videózás közben...
Wifiről játszottam, de itt nem az internettel lesz a baj mert a Ping is csak 30-35 körül mozog...
Semmi sem fut a háttérben...
4 GB RAM/ 2x2.2 GHz Processzor...
Valaki tud valami ötletet mit csináljak?
Felbontást próbálgattam, teljesen mindegy mekkorán van ugyan úgy beszaggat.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
FPS Increasert próbáltam, nem oldotta meg...
Más játékoknál is előfordul...
Lehet hogy valamilyen folyamat lehet az oka, ami a háttérben fut,
lehet hogy a driverek egyikével van gond,
lehet hogy csak egy beállítási hiba a videokártya driverében.
Ha nincs semmi fontos a gépeden vagy azon a partíción ahol a windows van, akkor próbáld meg újratelepíteni friss driverekkel, ezután próbáld ki a játékokat, ha jó, akkor utána rakd fel a többi programot és a windows frissítéseket - ha akarod.
Próbáld ki azt is, hogy a hangkártya driver beállításaiban a hangcsatornák számát átrakod 32 vagy 24-ről 16-ra.
pl. 16 bit 48 KHz
Biost f8 al hozom elő ye?
És azon belül merre találom a turbo dolgot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!