Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Minecraft lagg egy ilyen vga...

Minecraft lagg egy ilyen vga mellett?

Figyelt kérdés

Minden szerveren nincs több mint 60fps rengetegszer 15 23 fps között van sokszor még 4 fps crassek meg midnen.

Gépem:

VGA: Asus Radeon HD7790 DC2 OC

CPU:AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processzor 6000+ 3.09Ghz

Tápegység:Cooler Master Elite Power 600W

Ram:4GB

Ahogy én olvastam nemszabadna ilyen kevés fps-em lenne ugyan annyi fps-em van ha a vidikártyának az órajeleit max-ra felveszem húzatom a vidikátyát de akkoris annyi fps nagyon kevés lehetetlen játszani vele.

Pedig úgy olvastam ez a videókártya simán kéne hogy vigye 32Extreme látótávolságon szép fps-el.Közben 8távolságon van a látótávolság.Simítások kikapcsolva még Rövidre is levettem de ugyan olyan... nemértem játszhatatlan... -.-"

Kérem ha valak itudná mi lehet a baja vagy mit kéne kicserélni a gépembe az írja le .

2015. jan. 1. 16:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Gyenge a procid, a táp pedig nem jó minőségű.
2015. jan. 1. 16:45
 2/6 anonim ***** válasza:
az a proci sztm kevés lesz hozzá hogy normálisan hajtsa a VGA-t .. De amúgy minecraftól mit vártál ? eddig amiket olvastam róla több százezres gépeket is van hogy megizzaszt (még nem játszottam vele nem tudom hogy így van e tényleg )
2015. jan. 1. 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha Notch nem javában írta volna meg, pentium2-n is szaladna....
2015. jan. 1. 16:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor a procim rossz hozzá?A táp meg nemhiszem hogy olyan rossz lenne olyan szép halk nagyon jól hűt..
2015. jan. 1. 17:19
 5/6 A kérdező kommentje:

Kinyirja a gépedet bármilyen dolog is van benne nemigaz?

Amugy procit kéne még vennem?Hogy jól meghajtja a vidikártyámat ?

2015. jan. 1. 17:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen , proci kéne.

Jan1k4papa: mi lenne ha nem jártatnád egész nap itt fölöslegesen a szád? Egyrészt akkora marhaságokat írsz , hogy az fáj , másrészt meg egy p@r@szt vagy!!!

2015. jan. 1. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!