Minecraft lagg egy ilyen vga mellett?
Minden szerveren nincs több mint 60fps rengetegszer 15 23 fps között van sokszor még 4 fps crassek meg midnen.
Gépem:
VGA: Asus Radeon HD7790 DC2 OC
CPU:AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processzor 6000+ 3.09Ghz
Tápegység:Cooler Master Elite Power 600W
Ram:4GB
Ahogy én olvastam nemszabadna ilyen kevés fps-em lenne ugyan annyi fps-em van ha a vidikártyának az órajeleit max-ra felveszem húzatom a vidikátyát de akkoris annyi fps nagyon kevés lehetetlen játszani vele.
Pedig úgy olvastam ez a videókártya simán kéne hogy vigye 32Extreme látótávolságon szép fps-el.Közben 8távolságon van a látótávolság.Simítások kikapcsolva még Rövidre is levettem de ugyan olyan... nemértem játszhatatlan... -.-"
Kérem ha valak itudná mi lehet a baja vagy mit kéne kicserélni a gépembe az írja le .
Kinyirja a gépedet bármilyen dolog is van benne nemigaz?
Amugy procit kéne még vennem?Hogy jól meghajtja a vidikártyámat ?
Igen , proci kéne.
Jan1k4papa: mi lenne ha nem jártatnád egész nap itt fölöslegesen a szád? Egyrészt akkora marhaságokat írsz , hogy az fáj , másrészt meg egy p@r@szt vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!