Ez mitől van? Tapasztaltál már ilyet? :D
Kezdjük ott hogy gamer gépről vala szó.
Faint gyors a gépem, nincs vele gond! A rendszer villámgyors, mind a programok működése. Viszont, Jegyzettömbe írok épp, ugye se a vinyó nem dolgozott", se semmi egyéb, csend honolt. Aztán a tekerősávot tekergetem mikor furcsa hangra/zajra vala figyelmes, olyan mint ha a vincseszter dolgozna mikor tekergetem a jegyzettömben a tekerősávot! (Lehetséges?) :D Volt benne 3 mondat.. Aztán megnéztem a böngészőben ott is hallható! :) Ám de ne arra gondoljunk hogy tisztán s érhetően. Neem. Itt az egész szobában, lakásban, házban csendnek kell hogy legyen! A rendszernek sem szabad hogy dolgozzon. És ha közelhajolunk egy új csendes géphez talán, ismétlen talán hallhatóvá válik. Mintha dolgzona a vinyó ha tekergetem a sávot, de kb a légy kölykének a kölykének a sérűlt szárzümmögése hangossabb :D szóval értitek, de amint nem tekerem, vagy a böngészőben nem karikázok az egérrel, megszűnik! Kipróbáltam az asztalon és ott a tálca sávon semmi ultrafrekvencia, de ha végig szörfözök az ikonokon vagy az említett dolgokon akkor hallható a gépből ez a hang, talán akinek nem 100% os a füle az nem is hallhatja! Érdekes ezt eddig nem figyeltem meg.
Pontos típusa tápnak? Alaplapnak?
Monitor és alaplap is kiadhat ilyen hangot tápon kívül, ezért még egyiket se garizák...
Fú látom jól felhúztad magad. :D
Egyébként ezért még nem fogják neked garanciáztatni. És képzeld el átlagon feletti hallásom van. Az orvos mondta. És én is hallottam pont ilyen hangot, amikor szektorhibás lett a merevlemez. Nem biztos, hogy van összefüggés, de nem lehetetlen. Én azért lefuttatnék a helyedben pár teszted. És lehet, hogy égő, de csak 6 giga memóriára volt pénzem. A HD 7970 nem volt egy olcsó kártya. És nyugodj meg, csak segíteni próbáltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!