Képesek megölni egy vagy több kutyát csak azért, hogy betörhessenek egy házba? Hallottál/tapasztaltál már ilyet?
Én még nem! De most hallottam, hogy pedig ez "sima ügy" sokaknak!
Sok ismerősöm tart kutyát, mert az ugat, nem engedi a házba/udvarra a betörőt.
Mondtam, hogy csak észreveszi az ember, ha csaholnak a kutyák. Ha van kutya feltűnés nélkül nem tudnak betörni!
Főleg ha nem 1 van! Főleg, ha csahol a sok kutya, az feltünik valakinek, és lebuknak a betörők, menniük kell a kisebb lebukás miatt egy csöndesebb környékre!
De mondta, hogy az sem számít ha 5 kutyát tartasz!
Ismerősöm saját tapasztalatát mesélte el, hogy az Ő kutyáját előző nap megmérgezték, másnap éjjel betörtek. Mire mondtam, hogy "Képesek azért megölni egy kutyát, hogy betörjenek?"
És mondta, hogy persze! Aki betörni akar, az nem fog megkönyörülni egy kutyán! És azt mondta hozzá törtek be, mikor a többi szomszédnak nem volt kutyája!
Ez létező jelenség? Képesek azért megölni egy kutyát hogy betörjenek? Én ilyet még nem hallottam! Tényleg az ismerőseim 90% úgy tart kutyát, hogy az védi a házat/kertet! És azt hittem ez be is válik! De hogy simán megölik a kutyát...
Te hallottál ilyenről? Van tapasztalatod ilyen kutya ölés-betörés ügyben?
Üdv a való világban!
Igen, aki be akar törni, annak nem akadály a kutya. Főleg ha az illető kisebbségi, akkor aztán végképp nincs kegyelem, amikor az 5-6 éves puja is már a kanálisba fojtja a kiskutyákat, kiscicákat.
Amúgy a kutya nem csak az embert ugatja, ismerősömék is ugyan így élnek, aztán az utcán minden kutya rákezd, akkor is csak legyintenek, hogy "biztos egy macska vagy egy kóbor kutya", még az éjszaka közepén sem foglalkozik vele senki, ha éjféltől reggelig is ugatnak a kutyák. Alszanak tovább.
Ezért tépjük a szánkat már évek óta, hogy a kutya nem bio-riasztó, hanem egy élőlény, egy állat. Aki a birtokát akarja védeni, az szereljen be riasztót vagy kamerát, azt nem kell etetni, sétáltatni, törődni vele.
Amennyiben az udvaron van a kutya,akkor az nem tudja védeni a házat,mert egyszerűen megmérgezik és kész.
Ha a házban van a kutya,akkor egyrészt nem tudják megmérgezni éjszaka(meg nagyon máskor se)másrészt valóban tudja őrizni a házat,ha valaki be akar törni egy házőrző,területvédő kutya,már akkor meghallja,ha csak a kerítésen átjött valaki és szöszmötöl.
Egyébként manapság potom pénzért van riasztó,házőrzésre azt kell használni nem kutyát,mert a kutyát könnyű kiiktatni és aki nagyon be akar törni,az be is fog.
Embert is ölnek sokan,ha rajta kapják őket,akkor szerinted egy kutyát...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!