Ez mitől van? Tapasztaltál már ilyet? :D
Kezdjük ott hogy gamer gépről vala szó.
Faint gyors a gépem, nincs vele gond! A rendszer villámgyors, mind a programok működése. Viszont, Jegyzettömbe írok épp, ugye se a vinyó nem dolgozott", se semmi egyéb, csend honolt. Aztán a tekerősávot tekergetem mikor furcsa hangra/zajra vala figyelmes, olyan mint ha a vincseszter dolgozna mikor tekergetem a jegyzettömben a tekerősávot! (Lehetséges?) :D Volt benne 3 mondat.. Aztán megnéztem a böngészőben ott is hallható! :) Ám de ne arra gondoljunk hogy tisztán s érhetően. Neem. Itt az egész szobában, lakásban, házban csendnek kell hogy legyen! A rendszernek sem szabad hogy dolgozzon. És ha közelhajolunk egy új csendes géphez talán, ismétlen talán hallhatóvá válik. Mintha dolgzona a vinyó ha tekergetem a sávot, de kb a légy kölykének a kölykének a sérűlt szárzümmögése hangossabb :D szóval értitek, de amint nem tekerem, vagy a böngészőben nem karikázok az egérrel, megszűnik! Kipróbáltam az asztalon és ott a tálca sávon semmi ultrafrekvencia, de ha végig szörfözök az ikonokon vagy az említett dolgokon akkor hallható a gépből ez a hang, talán akinek nem 100% os a füle az nem is hallhatja! Érdekes ezt eddig nem figyeltem meg.
Dugd fel a csili-vili masinádat! Én csak hardver hibára utaltam te kis 10 éves zsebtigris. Ki a xart érdekel, hogy neked mi kattog a gépedben vízibolha? Nem volt rossz gépem, csak elromlott a vinyó, és azelőtt csinált ilyet. Nincs egy csúcs gépem, szerinted biztos szar, leírom neked:
Intel Core i5 2500K
6 Gb RAM
HD 7970 VGA
Biztosan azért adott hangot, mert olyan gyenge volt.
Neked tudod mi a bajod? Túl maximalista vagy és mindent észreveszel. A nyökögő vincseszter egyébként hibagyanús. És a gépem nem fosta szét magát. Ez nem ember, nem tud üríteni.
Ez a hang a tápegység miatt van. (Halál komolyan mondom.)
Emiatt nem muszáj cserélni, de ki lehetne próbálni egy másikkal.
És, ha szerencséd van, annak már nem lesz hangja olyankor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!