Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem kapcsol be gép, pedig kap...

Nem kapcsol be gép, pedig kap áramit, ok?

Figyelt kérdés

FSP HEXA+ 500W-os tápom van amit a többi alkatrésszel együtt vásároltam egy hete. Tegnap este használtam 2 órát, flottul ment szépen ki is kapcsolt, de ma du. nem tudom bekapcsolni, áramot kap, mert amikor rádugom USB-n a telefonom az tölt, a kártyaolvasóm meg villan egyet, de a bekapcs gombra semmit sem reagál, pedig semmihez nem lett hozzányúlva, csak állt a gép.

Egy hetes FSP táp megadhatta magát ilyen hamar?

Amúgy meg AsRock performance h97 fatal1ty, i5 4460, asus r6 260x 2gd5 OC, corsair vengeance ram, szóval birná...

2015. jan. 12. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Érdemes átnézned a kábeleket, hogy biztosan nem kontaktos sehol sem.
2015. jan. 12. 20:07
 2/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Egy másiknál azt irtad hogy alaplapba vga kábelt dugtàl, front panel is érdekes volt

Még User error? Meg kéne nézetni, mesziröl aytan sokat tudunk...

2015. jan. 13. 04:29
 3/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Ha nem UE akor inkáb lap egy része adhata meg magát (igen nem kel az egésznek elég nagy), táp is lehet persze ez egy olcsó táp ha tularazva is veszed
2015. jan. 13. 04:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Az már megoldódott, eddig rendesen ment csak egy nap állásba nemhinném hogy ilyen problémái lennének
2015. jan. 13. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!