Miért csinálja ezt a gépem?
Először a gépem:
Alaplap: Asus P5G41T-M LX
CPU: Intel Celeron E3400
RAM: 4gb
Videókártya: Gigabyte Gtx 750 Ti
Táp: 450W (ebbe nem vagyok biztos)
(Mellesleg két merevlemez van benne. Egyiken az op rendszer másikon az adatok.)
Tudom hogy a proci nem egy mai darab. És valószínüleg visszafogja a videókártyámat.
A probléma: -Nagyon ingadozó teljesítményt nyújt a játékokban. Pl.: tegnap a battlefield 3-at gond nélkül vitte 40-50fps-el(én ezt egy kicsit kevésnek érzem mert ALACSONY beállításokon játszom 1920x1080-as felbontáson)
Ma elindítom ugyan ezeken a beállításokon és van 15 jó esetben 20 fps-em.
A másik problémám az, hogy amikor kevés fps-em van lejjebb veszem a felbontást és semmit nem változik az fps. Ugyan olyan alacsonyan marad. Nyilván ha leveszem a legkisebbre akkor valamivel jobb lesz. Nekem az is fura hogy néhány felbontás szerintem sokkal kisebb mint aminek írja. Anno amikor még egy őskori videókártyám volt akkor még 800x600 ba futtattam a bf3-at és én úgy látom, hogy az 1366x768-as felbontás ugyan olyam mint anno a 800x600-as.
A válaszokat előre is köszönöm.
U.I.:ha azt írjátok hogy cseréljek le vmit akkor javasoljatok helyette valamit!
A gépedben ami egyedül még up-to-date, az a vga.
Az fps számot sok minden befolyásolja, többek között a pálya mérete és a szerveren (mapon) játszó játékosok mennyisége. Azért a proci nem egy őskori lelet, de manapság már egyre inkább a 4 magosok felé kezdenek bővülni a játékok, volt egy nagy ugrás az elmúlt 1 évben. LGA 775-ös socketben van a processzorod, így ennek megfelelő bővíthetőségben tudsz gondolkodni, de elég sovány a felhozatal és mind életciklusa vége felé jár: [link]
Alaplap csere, processzor csere, ram bővítés. Az első kettő együtt jár, a ram pedig második lépésként ajánlott.
Az fx 6300 bőven jó. Rendkívül sok processzor közül válogathatsz, tessék, egy kis segítség: [link]
Nincs nagy különbség full hd-ban játékok alatt.
Köszi a javslatot. Még egy utolsó kérdés:D
Ha nem mondtam volna azt hogy olcsó alaplapot keresek akkor melyiket javasoltad volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!