Ram felismerésí hiba?
Az lenne a problémám, hogy beraktam 5gb Ram ott a gépembe és csak 3,12 ir ki talán gyenge lenne az alaplamom procim?
Nem igazan ertek hozzájuk.
procim:Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00GHz 3.00GHz
Alaplapot nem tudom hol kell megnézni
Ha ez lenne a gond akkor milyen procit alaplapot ajánlanátok mert egy jó kis gépet akarnak összehozni olyat ha lehet hogy vigye nagyon jól a nagyobb játékokat pl Assasssin Creed Unity, wot es ezeket ha lehet maxon...
tölts le egy AIDA64 nevű programot
azzal azt is meg tudod nézni, hogy milyen márkájú/tipusú alaplapod van pontosan. (Sőt még sok minden mást is )
"Rendszer típusa:MS-7204 "
ilyen alaplapod van?:
ez az alaplap nem támogat 4GB-nál több memóriát
"egy jó kis gépet akarnak összehozni olyat ha lehet hogy vigye nagyon jól a nagyobb játékokat pl Assasssin Creed Unity, ha lehet maxon... "
-ezzel a géppel sajnos ez nem fog menni. kompletten cserélned kell. Mindent
-"Milyen alaplapot és procit ajánlanál ne legyen tul drága de megfeleő legyen ugy a kető között."
-"egy jó kis gépet akarnak összehozni olyat ha lehet hogy vigye nagyon jól a nagyobb játékokat pl Assasssin Creed Unity, ha lehet maxon... "
ilyen feltételekkel nem lehet mit kezdeni, így nem is tudok ajánlani semmit...
Valóban 4gb ramot tud csak kezel az az alaplap.
amúgy tudod mi a baj... lecseréled az alaplapot, akkor vehetsz új ramokat is, kivéve, ha találsz valami olyan DDR2-s memóriás alaplapot amibe tudsz rakni egy jó procit is.
Mert ugye mindent alaplaphoz kell igazatni (avagy kiválasztott procihoz az alaplapot és ahhoz pedig a memóriát)
javaslom, hogy OLX-n nézelődj használt gépek után (alaplap proci egyben), figyelj, hogy ddr2-s legyen és hogy 4 slotos legyen.
csak egy példa, hogy ez jó lenne:
ez a masik alaplapom es van rajta egy AMD sempron(tm)140Processor 2,70Ghz es proci gondolom ez jobb mint ami most van eszre is vettem ebe az alaptapba menyi ram a max ami bemenne?
bocs roszat linkeltem ez lenne az fix ugynna ilyen enyem is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!