Ram felismerésí hiba?
Az lenne a problémám, hogy beraktam 5gb Ram ott a gépembe és csak 3,12 ir ki talán gyenge lenne az alaplamom procim?
Nem igazan ertek hozzájuk.
procim:Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00GHz 3.00GHz
Alaplapot nem tudom hol kell megnézni
Ha ez lenne a gond akkor milyen procit alaplapot ajánlanátok mert egy jó kis gépet akarnak összehozni olyat ha lehet hogy vigye nagyon jól a nagyobb játékokat pl Assasssin Creed Unity, wot es ezeket ha lehet maxon...
ha 32 bites az op rendszered nem fogja kezelni az 5GB ram-odat
ha 64 bitesre váltasz már kezelni fogja
ez a baj hogy 64bites.
További infó gépemröl:
BIOS:Phoenix AwardBIOS v6.00pg
Rendszer típusa:MS-7204
Rendszer gyártója:MEDIONPC
Operácios rendszer:Windows 7 Ultimate 64bites
Memória/Ram:3198MB
próbáltad egyesével betenni őket?
nem lehet hogy egyik memóriád/foglalatod hibás?
Hát nemtudom de megnézem azért de nemigazán hinném ez lenne a baj mivel 4foglalatom van:
1Foglalat:2gb Ram
2Foglalat:1gb Ram
3Foglalat:1gb Ram
4Foglalatm:1gb Ram
Ha hivas lenne akkor 2foglalat lenne hibás és akkor is miért ír 3,12gb 3gb helyet...
Mindegyik foglalat és ram ddr2-es probáltam össze vissza tenni kivetem belöle betettem de sehogy nem jött ki az 5gb ram de meg a 4se csak a 3.12
Szerintem ezzel a 2db 1gb rammal van a baj mivel ha ezt a 2db kiveszem belőle rendesen mutatja a 3gb ott de ha ebből 1db berakok ugyan annyit mutat mindt ha berakom mind a 2öt
ezt találtam ezen a 2 "hibas" ramon:
Corsair
VALUESELECT
VS1GB667D2
1025969 10240900
Mit tegyek szerintetek ezzel a 2db 1gb os ram al?
ha csak az a kettő van benne (akár egyesével is) gondolom megy a géped, tehát nem rosz a RAM
-integrált videokártya van a számítógépedben?
ha igen , akkor annak mennyi memória van adva BIOS-ban?
-honnan tudod hogy 64 bites op. rendszert használsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!