Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HKC, Akyga, Cieftec jó táp...

HKC, Akyga, Cieftec jó táp márkák?

Figyelt kérdés

2014. dec. 20. 13:25
1 2 3 4 5 6
 51/54 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
#49 ára 10ezer Forint kb 13ért már XFX TS 430 is van ami akár 10év múlva is ugy fog müködni mint vételkor (persze fsp nek is igy kéne...)
2014. dec. 21. 08:43
 52/54 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
#51 etöl még nem egy kategória a ketö de maganemében jó a hexa is csak nem enyiért...
2014. dec. 21. 08:47
 53/54 anonim ***** válasza:
Az agond, hogy minden olcsó márkát le kell szólni. Mert csak a drága márkák a jók.... Szerintem csak matrica. Ennyi
2018. febr. 13. 19:01
 54/54 anonim ***** válasza:

Ez nem így van, ajánlom neked hogy fogj meg egy márkás tápot, meg egy olcsó (szar) tápot, nem csak kínézetben, meg matricában különböznek, hanem súlyban is, ugyanis a márkásabb és drágább tápokban normális minőségű alkatrészek vannak és megfelelő védelemmel is el vannak látva, az olcsó szar tápokon (HKC, Akyga, Aqprox stb.) pedig a védelem feltüntetése csak annyit ér, mint a matrica, vagy a papír amin feltüntették, magyarul semmit.

Nekem a gépemet már egyszer majdnem kivitte egy Aqprox táp, azóta minőségi (FSP) tápokat használok, az a szerencse hogy időben lekapcsoltam az áramot, különben a táppal együtt az egész gép tönkre ment volna, én azt mondom, hogy az alap az, amin nem szabad spórolni, elvégre arra építkezel, ha azon spórolsz, akkor ne csodálkozz, ha az egész építesz rá az gallyra megy.

2018. márc. 17. 20:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!