Most miért mi baj az alaplappal? :D
Van egy Pentium D930-am amit még most nem cserélek le, van egy 8800GTS-em amihez meg kell egy táp! :) Pentium D 930 127W, 8800GTS 145W.
DDR1? :O
Nem 2?
Akkor mit csináljak?
Van 20K-m. Ebből kellene nekem egy ház,lap,táp.
Láthatóan nem. Akkor úgy jeleznék [link]
Akkor lesz egy kis probléma. A házat nem tudod kihagyni? De még így is szinte lehetetlen. Sem tápot, sem alaplapot nem nagyon kapni tíz alatt. Ezek szerint DDR2-es RAM-jaid vannak? És a processzorod 775-ös foglalatú..
Hát na, mi lenne a baj azzal az alaplappal, hát semmi, csak pénzkidobás már :)
Ráadásul DDR1-es, szóval én a helyedben hagynám a fenébe, inkább vennék használtan egyet, vagy ha újonnan akarsz, akkor 13-15 környékén találsz Asrock G41M-VS3 R2.0 -t, ami DDR3-at támogat és szerintem azzal jobban járnál, ráadásul később már jóval olcsóbbak lesznek bele (persze használtan) a jelenlegi Core 2 Duo és Core 2 Quad processzorok, amik még a mai játékokat is elviszik, de ha nem is kell játékra, ezzel a lappal vagy egy hasonlóval ami DDR3-at támogat és 775-ös jobban járnál.
Házat tudok venni ezer forintért.
Igen drr2, 775 ös pentium D és egy pciex vga.
Olyan lap kellene ami core 2 is támogat, mert következő fizuból az lenne.
Van most egy fujitsu gépem. Abba minden cserélhetetlen. A táp is a lap is fura…
A táp abba meg valami 250Wos.
Kedden jön a 8800GT-esem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!