Közveszélyes:
Igen, csak az a baj, hogy az ember így se nagyon tud megélni ebben az országban, mert átverik, hülyének nézik és kihasználják az embert, de emellett még egy szaros infóbolt is kihasználja a monopol helyzetét és sokan nem tudnak mit tenni (öregebbek és fiatalok), mert nem mindenki rendel netről, meg nem is tud, így kénytelen megvenni itt.
Egyébként meg azt én is szoktam látni, hogy valahol 3x annyiba kerül neten, csak azt nem értem, hogy ki veszi ott meg náluk, illetve hogy a fenében tudnak fennmaradni??
Azok a benne található ventilátorok átmérőjének méretei. Minél nagyobb, annál kisebb fordulattal hozza ugyanazt a légszállítást, ezért elviekben halkabb.
Amúgy nyíregyházi vagy? Azért ragaszkodsz ehez a bolthoz? Nem kell ragaszkodni hozzá, mert a szállítás Pick-pack-al 1000 Ft.
Ezt az alaplapot te választottad ami a Kosárban volt? Asrock Lga 775-ös foglalattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!