Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van olyan lézernyomtató, ami...

Van olyan lézernyomtató, ami szkennel, de nem fénymásol?

Figyelt kérdés
2014. dec. 18. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Annak mi értelme lenne? Ha már beépítenek egy szkennert is a nyomtatóba, adja magát, hogy beraknak egy 200 forintos chipet, amivel a két funkció összeköthető.
2014. dec. 18. 16:20
 2/5 A kérdező kommentje:

1. tintasugarasból van ilyen, és nem 200 Ft-tal olcsóbb.

2. azzal riogatnak, hogy fénymásolót ne vegyek, mert ózont termel.

2014. dec. 19. 14:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de tisztában vagy egyáltalán azzal, mi az a fénymásoló funkció? Annyit csinál, hogy a beszkennelt képet kinyomtatja. Semmi egyebet. Tehát ha a fénymásolás ózont termel, akkor a szkennlés vagy a nyomtatás is. Az ilyen készülékek egézségügyi hatásairól egyébként jókat lehetne vitatkozni, de ha nem az éjjeli szekrényeden akarod tárolni, hogy alvás közben is működjön, akkor nem lesz tőle semmi bajod.
2014. dec. 19. 18:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Jah, s ha már állítólag van olyan tintás gép, ami szkennel, de nem fénymásol, dobhatnál róla egy linket, mert én ilyen állatot még nem láttam.
2014. dec. 19. 18:50
 5/5 A kérdező kommentje:

Bocs, már látom, hogy csak a webáruházban megadott adatok voltak hiányosak.

Szerintem ez az oldal nem arra van, hogy olyan kérdéseket tegyünk föl, amivel egyébként is tisztában vagyunk... ózon mennyiség nem aggaszt, csupán az információra voltam kíváncsi.

De ha jól sejtem, akkor a LED nyomtató nem termel ózont.

2014. dec. 21. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!