Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hol lehet HP Color Laserjet...

Nlorant82 kérdése:

Hol lehet HP Color Laserjet 2600n-hez alkatrészt találni?

Figyelt kérdés
HP Color Laserjet 2600n-hez (bemeneti tálca) (tray1 nek) a lap méret bellitó két ujjal mozgatható kis műanyag alkatrészére gondolok! Mert sajnos letört! Ez a két alkatrész bal és jobb oldalon együtt mozog tehát ha a balt tolom középre jön a jobb is! Ezt segítségnek szánom! Mert nem igazán tudom hogy hívják hivatalosan ezt az alkatrészt! Nekem ez kellene mert vettem olcsón egy hibás nyomtatót amit kijavítottam (elektronikai hibája volt) de sajnos a hazaszállításnál ez a két kis műanyag pöcök le tört a nyomtató elejéről! Meg van és pillanatragasztóval vissza ragaszthatnám de én szeretném kicserélni ezt az alkatrészt ha lehetséges! Továbbá kimeneti tálcát is szeretnék beszerezni hozzá! Azt találtam a neten mikor beírtam a nyomtatóm típusát meg azt hogy alkatrészek a google be de ezt a kis alkatrészt nem találom sehol! Biztos van valahol tehát ha valaki tud beszerzési forrást az írja meg nekem! Előre is köszönöm a segítséget!

2014. okt. 12. 12:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!