Melyik alkatrészt a legérdemesebb lecserélni, hogy jobban fusson a Battlefield 4?
Van 15000 forintom, hogy egy alkatrészt lecseréljek, a régi gépemből. Attól félek viszont, hogy mivel régi, és poros, akár egy pici piszkálástól is tönkremehet.
A konfig:
CPU: intel pentium e2200
GPU: nvidia geforce 9600 gt
RAM: 2 gb (szerintem ezt kéne kipótolni)
Ami itt írtam neked, azt fenntartom:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__5..
Vegyél egy HD5770-es vidokártyát 12 ezerért egy 2 GB-os memóriát 2-3 ezerért, ad el a régi videokártyádat és az árából nézd meg milyen processzort kapsz itt: [link]
Utolsóelőtti: a videókártya elég hozzá, ugyanezen gépen fut a bf3 normálisan....
Utolsó: jó ötlet, ezt fogom tenni, ha tudom, de még továbbra is kérdéses, hogy elromlik-e a gép.
elromlástzól nem kell félned, csak mert szétszeded.
Kompresszorral, avgy akármilyen levegőjújó cuccal óvatosan fújasd ki belőle a port!
A videókártyád épphogy elég, mivel a 9800 lowon még a bf4-et is viszi!
A 15E forintodból szerintem vegyél még 2 gb ramot és egy E8400-as processzort( használtan 10-11 ezerből megvannak)
A videókártyád meg eladod és a maradékból egy hd 5670 vagy 5770 kártyát veszel( 10körül kapni használtan)
bakker!
Bármi elromolhat. Viszont csak az alkatrészek cseréjétől nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!