Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Összeraknátok nekem ezt a pár...

Összeraknátok nekem ezt a pár alkatrészt?

Figyelt kérdés

Ami kell: alaplap, processzor, ram, vga

A lehető legolcsóbban kéne egy olyan konfig, ami már alkalmas renderelésre

táp egy FSP HEXA 400W

2014. aug. 12. 10:06
 1/5 anonim ***** válasza:

pcx-es árak:

Asus H81M-K alaplap 36 hó gar. 12,733 Ft

Corsair 2x8GB DDR3 1600MHz 40,611 Ft

Intel Core i5-4460 processzor 44,557 Ft

----------------------------------------

97,530 Ft

Rendereléshez teljesen jó...

VGA-t nem írtam. Prociba van integrálva!

2014. aug. 12. 13:15
 2/5 anonim ***** válasza:
(Esetleg ha belefér a keretbe, egy procihűtőt még dobhatsz hozzá. Nyáron nem árt a normális hűtés, főleg ha órákon át 100%-on pörög.)
2014. aug. 12. 13:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Húúha, kicsit sok lett, gondoltam hogy azért valami irányárat kéne írnom. Igazából AMD vonalon nézegettem, vagy ha van valami olcsóbb Intel (mondjuk i3) ami belefér. VGA talán nem is muszáj, ha jobban meggondolom, most van egy GT220-am, tudom, hogy nem jó, de a renderelésnél amúgy sem használnám. Szóval olyan 60-70k max lenne.
2014. aug. 12. 13:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezekbe a procikban van integrált vga. Teljesen felesleges bármi más, mert nem nagyon használják a programok. Procira terhelik az egészet. Amelyik videokártyát pedig érezhetően használnák az többe kerülne mint az össz keret amit megadtál! :) Pontosan milyen renderelés? Videó? 3D?

Mekkora felbontáson szoktál? Mert éppenséggel elég lehet egy i3 is természetesen, de ami ténylegesen megnyomja az árat az a memória! Azon pedig nem érdemes annyira spórolni...

Bár első körben akkor lehet egy darab 8GB-os modult venni. Az csak 20 (és akkor kijön 80-ból). Később pedig ha lesz felesleges pénzed akkor vehetsz majd bele még egyet.

2014. aug. 12. 13:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Videó. 720p 60fps/1080p 30fps
2014. aug. 12. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!