Tegnap vettem egy TP-Link routert és mikor elindul egy darabig működik és utána azt írja, hogy korlátozott ugye a kapcsolat, vagyis nincs internet (? )
Figyelt kérdés
Wifiről is és rendesen kábellel is. Biztos, hogy a routerrel van valami mert ha a kábelt egyenesen a gépembe kötöm, nem a routerbe olyankor folyamatosan jó, és amikor megadja magát a router, újra indítom és megint működik minden. A kérdésem az lenne, hogy valamit a beállításoknál szúrtam el, vagy hibás a készülék mert akkor vissza kell vinnem.
Előre is köszönöm a válaszokat.
2014. dec. 3. 19:10
1/3 anonim válasza:
Nos, ha újraindítás után működik, akkor gyanúsan a routerrel van a gond. Alapbeállításokkal is megszakad a net?
2/3 anonim válasza:
Továbbra is tartom magam hozzá, hogy a TP-Link egy rakás szar.
Vidd vissza a boltba és vegyél egy értelmes routert.
3/3 A kérdező kommentje:
na, ha esetleg vki hasonló problémába ütközne akkor annak írok egy kis segítséget. Végülis visszavittem és kicserélték. Az új ugyan azt a hibát produkálta, de egy firmware update megoldotta a gondot. Azóta működik rendesen.
2015. febr. 24. 01:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!