Miért nincs internet kapcsolat a TPlnik WR740N tipusu ruteremen?
Figyelt kérdés
Már mindent meg próbáltam reseteltem szoftver frisitettem telepítettem a tplink login pont netről de semmi mindig ugyan azt írja nincs internet kapcsolat és a ott a kis sárga háromszög . valaki tud segiteeni mi lenne gond vele ?2014. nov. 24. 06:29
1/6 lali.89 válasza:
A routeren a ledek világítanak?Jobbról a második?
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Nem tudom, sokan miért tanácsolnak 192.168.1.1 IP címet, amikor a WR740N IP címe 192.168.0.1
A Quick Setup-ot csináld végig, amikor a MAC Clone-hez érsz, akkor a "Yes, I am connected by the main computer (clone MAC address)" opciót jelöld ki, klikk a Clone MAC Adress-re, majd csináld tovább a végéig. A Wireless menünél le is jelszavazhatod, így nem tudják lopni a Wifidet.
4/6 P.O.C. válasza:
"Nem tudom, sokan miért tanácsolnak 192.168.1.1 IP címet, amikor a WR740N IP címe 192.168.0.1"
Már több éve piacon van ez a típus, több hardver verzión keresztül valóban 192.168.1.1 az alap IP címe, ezért sokaknak így idegződött be. Csak a v4 megjelenése óta változtattak rajta, azóta egyébként a tplinklogin.net -el is el lehet érni a felületét.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, most már jó lett megy a zöld pacsi mindenkinek !
2014. nov. 24. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!