Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Másik tv kártyával megoldódhat...

Másik tv kártyával megoldódhat a probléma?

Figyelt kérdés

Vettem egy 22 colos monitort

A gondom az hogy ha a tv tuner kártyával nézem a tv műsor t és kiteszem full képernyőre akkor a kép pixeles viszont messziről nézve nem zavaró

Azértszeretném hogy ha lehet ne pixeles legyen a kép

A mostani kártya pixelview típusú elég régi kb 1999es kiadás bár remekül működik xp alatt használom

Mi lehet erre a megoldás ?

2014. dec. 3. 04:47
 1/4 anonim ***** válasza:

A helyzet az, hogy tökéletesen éles képet nem fogsz kapni. A kártya maximum dvd felbontású képet fog adni, a képernyőd ennek pedig a többszöröse. Ha HD adást nézel DVB-T tunerrel akkor éles képet látnál.

Vagy nem ez a gond?

Egyébként mi a probléma? A kártya nevében is benne van "pixelview", mire számítottál? :D

2014. dec. 3. 05:56
 2/4 A kérdező kommentje:

Az a gond hogy a 19 colos monitorral közelről sem volt ilyen pixeles ezen a nagyon meg közelről az.Ilyen kis pontok halmaza az egész de messziről jó.

Mondjuk a gép is régi a vga kártya is ati 9250 128 megás

nem tudom az számít-e ebben

2014. dec. 3. 08:12
 3/4 anonim ***** válasza:
azért a 19 és 22 között elég nagy különbségek vannak. Milyen felbontáson használod?
2014. dec. 3. 08:38
 4/4 A kérdező kommentje:
1600*1200 de próbáltam kisebben nézni akkor is ezt csinálja
2014. dec. 3. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!