Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Evés közben félre nyeltem, és...

Evés közben félre nyeltem, és most úgy érzem hogy az orromban van valami ez miatt. Megoldódhat magától a probléma idővel és elmúlik, vagy ha ott van akkor csak orvosi úton lehet csinálni valamit?

Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 22:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha netán tényleg ott lenne, és darabos az a valami, akkor akár veszélyes is lehet, mert belégzéskor visszakerülhet a légutakba (akár alvás közben is). Ha tényleg, határozottan érzed, hogy ott van - menj gégészetre!
2011. febr. 15. 23:53
 2/5 anonim ***** válasza:
42%
Nekem akkor szokott ilyen lenni, ha pl. rizses etelt eszem es kozben tusszentek egyet - nem mellekesen gyulolom az erzest. Ekkor nekem is van, hogy felkerul az etel az orromba. Azt javaslom a szokottnal is erosebben fujd ki az orrod ugy, hogy zard ossze a geged (vagy mit, ott lenn) adj neki egy levego-loketet :-) Ja es termeszetesen azt mar majd ne edd meg... :D
2011. febr. 16. 06:55
 3/5 A kérdező kommentje:
nem nagyon tudom kifújni, reggelre el is dugult egy kicsit az orrom, de nem vészesen mert rendesen kapok levegőt:) növényi eredetű ételről van szó, (kámosztáshúdból került fel kis mennyiségű káposzta)lebomolhat az oromban is?
2011. febr. 16. 07:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Az orrod nem tud emészteni... Max. belerohad. Miért nem mész gégészetre?
2011. febr. 16. 18:40
 5/5 Bajer ***** válasza:
Ez jó. Kámosztáshúd-az milyen kaja? Na szóval viccen kívül. Tehát nem tudtad kifújni, ezért csinálj úgy mint amikor turházni szoktál és köpd ki a trutyit. A bacilusok is megkajálnák, de ne várd meg, mert arcüreg gyulladás lehet a vége.
2012. nov. 21. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!