Apum 57 éves, és van rajta súlyfölösleg is bőven, és már néhány napja vérzik az orra, a vérnyomása 200fölött van ilyenkor, és az igazi probléma ott van, hogy nem hajlandó orvoshoz elmenni. Hogyan vehetném rá, hogy orvosi segítséget kérjen?
Figyelt kérdés
az a baj,hogy rettentően makacs,és csak az jó amit ő tesz,vagy gondol.egyszerűen képtelenség őt meggyőzni arról,hogy az orvos tudna neki segíteni.azóta rettegésben élünk mert félünk,hogy valami komolyabb baja lesz.SEGÍTSETEK TANÁCSOT ADNI,MIT TEHETNÉNK2008. dec. 22. 17:53
1/6 anonim válasza:
Mintha csak az én Apukámról lenne szó!
Az enyém is ilyen makacs. Én annak idején leültem vele és komolyan elmondtam neki, hogy ennek a makacsságnak súlyos következményei lehetnek és nem szeretném elveszíteni. Aztán megkérdeztem tőle, hogy esetleg nem szeretné egyszer a kezében tartani az unokáját? Azóta leszokott a dohányzásról. Persze gyógyszert azóta sem lehet belé tukmálni, de egészségesebb étrendet bevállalta.
2/6 anonim válasza:
Mondd neki, hogy bele fog halni. Az én apámmal ez történt, mert nem ment orvoshoz. Ráadásul a kezeim között halt meg, tök váratlanul. Mondd neki, hogy ugye nem akar téged ilyen helyzetbe hozni? Okozni kell neki egy kis lelkiismeretfurdalást, hogy "felébredjen".
3/6 A kérdező kommentje:
hát ez az basszus...ezzel én is tisztában vagyok,hogy ennek ha nem lesz segítség nem lesz jó vége....nagyon nem lesz....
sőt!kedves utolsó:már megtörtént,mondtam én már neki mindent az unokát,meg mindent...de semmi...azt mondja neki nincs semmi baja,attól,hogy párszor vérzett az orra...nagyon elvagyok keseredve...
2008. dec. 22. 18:32
4/6 anonim válasza:
Lehet,hogy rémisztő dolog,hogy vérzik az orra,de lehet emiatt nem kapott agyvérzést. A gyengébb erek elpattantak. Nézz körül az Aloe termékek közt, saját tapasztalat anyukám belgyógyászati problémáin segített, és még fogyott is. Perzse egy alapos orvosi kivizsgálást semmi nem helyettesít!
5/6 Bajer válasza:
Lehet, hogy szörnyen hangzik, de hagyd rá. Ha elszólítja az Úr, az ő földi ideje lejár és ebbe bele kell törődnöd ha nehéz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!