PCX.hu-n ez 100% hogy garanciavesztés okoz?
Figyelt kérdés
Rendeltem tőlük egy RAMot, de sajnos (béna módon) elveszítettem a mini dobozát. Lényegében csak a memória maradt meg. Ez 100% garancia vesztés?2014. nov. 1. 12:50
1/7 anonim válasza:
Én ugyan nem intéztem még ügyet a PCX-nél, de a magyar jog szerint a dobozra nincs szükséged a garancia érvényesítéséhez.
2/7 anonim válasza:
Én a procim kis műanyag dobozát veszítettem el :D
3/7 A kérdező kommentje:
Csak a számla és a memória van meg, a vonalkód meg a doboz nincs meg. (1 napja vásároltam őket)
Utolsó! Az nekem is eltűnt, az korlátozza a garanciát?
2014. nov. 1. 13:13
4/7 anonim válasza:
Próbáld meg majd felhívni őket, esetleg interneten keresztül érdeklődni náluk.
5/7 A kérdező kommentje:
Hétfőn írok nekik. Ha lesz válaszom, leírom ide, hátha valakit érdekel/ későbbiekben választ keres a kérdésre.
2014. nov. 1. 13:27
6/7 anonim válasza:
Én amikor vittem vissza garanciával elromlott ramot akkor nem kérték a dobozt csak a számlát és a memoriát. Ebből gondolom a pcx-sem fogja kérni.
7/7 A kérdező kommentje:
Végeredmény:
Mivel a RAM-on is van egy matrica (gyártási szám, stb), amire még az is van ráírva angolul hogy "a matrica eltávolítása garanciavesztést okoz", így csomagolás nélkül is érvényes, a számla felmutatásával!
2014. nov. 3. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!