Notebook tisztítás és garanciavesztés?
Sziasztok!
Ha van egy notebookom, amin van még gyártói garancia, és majd ki szeretném takarítani; akkor ezzel a lendülettel bukom is a garanciát? (Természetesen magamnak szeretném megcsinálni, mert egyrészt már szedtem szét 1-2 laptopot, másrészt sajnálom rá a pénzt...)
Konkrétabban:
Elég arra figyelni, hogy az esetleg matricával leragasztott csavarokat (pl. hűtőcső [vagy mi] egyik csavarja) ne szedjem ki?
Vagy már az is baj lehet, hogyha meglátszik a normál csavarokon (pl. karcosak lesznek)?
A laptopon belül is lehetnek indikátortok, amik jelzik, ha már szétszedték.
Ha leáll v. túlmelegszik, akkor küld el garanciáztatni. Takarítsák ki ők!
Akkor te se sajnáld a pénzt egy helyesírási szótárra... :)
A kérdés meg arra vonatkozott, hogy ki lehet-e úgy pucolni [otthon], hogy ne ugorjon a garancia...
Neked mi a f.s.z bajod van ember??
Ajánlgatod a helyesírási szótárt (hogy mire fel, azt nem vágom), de szövegértés meg egyes. Nem fogod fel, hogy a gari lejárta előtt ha szétszeded a gépet otthon, akkor elveszítetted a garanciát??
A márkaszervíz azért van, hogy ők ott "hivatalosan" szétszedik, megcsinálják és EMIATT, hogy nem otthon barkálcsolsz, él tovább a garancia.
Ha az értő olvasás meg nehézséget okoz, rövidebben: nem, nincs ilyenre lehetőség.
Jól van, bocsi.
A stílusod kicsit felhúzott, bocsi, ma érzékenyebb vagyok egy kicsit...
Nem gondoltam teljesen szétszedni. Csak a hűtőbordából fújnám ki a garancia alatt a port. Szerinted azzal is buknám? Vagy elég odafigyelnem a lematricázott csavarokra? (azokat nem bántanám, így értem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!