Egy WD Caviar Green merevlemez elbírja az operációs rendszert?
Figyelt kérdés
A boltban azt a választ kaptam, hogy simán elbírja a rendszert, de mások kételkednek ebben.2014. okt. 31. 18:03
1/5 anonim válasza:
Elbírja? Ez alatt mit értesz?
Fel lehet rá tenni, de lassú lesz.
Rendszer alá mindenképp 7200 RPM-es HDD-t vennék, de még inkább SSD-t.
2/5 halalfalo válasza:
Rá lehet rakni, de ez egy adattárolásra való merevlemez, oprendszernek lassú.
3/5 Axel015 válasza:
mit értesz az alatt hogy elbírja? nekem egy 8 éves maxtor-om van, és simán felmegy rá a win7-8, aláírom, hogy nem olyan gyors mint egy SSD de megy, mások szerintem éppen ezért kételkednek benne, mert rendszernek mostmár inkább SSD-t ajánlanak mert sokkal-sokkal gyorsabb. de arra a vinyóra is épp úgy fel tudod tenni mint a többire.
4/5 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert ez tudja váltogatni a fordulatszámát 5400-7200 között, hogy ugyanolyan gyors lesz-e mint egy fix 7200as.
2014. okt. 31. 18:30
5/5 anonim válasza:
Az csak marketing duma. Kamu. 5400-as az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!