Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baj?

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Asus Gtx650ti videokártyám helyett az alaplapit szeretném használni a következőket csináltam :

1. letöröltem a asus driver-ét

2. eltávolítottam a gépből a videókarit

3. rád dugtam az alaplapi (intel hd graf.) videókarira

4. bekapcsoltam a gépet és a windows betöltése résznél elment a kép a és a monitor hibát írt ki (már nem emlékszem mit)

Esetleg mit rontottam el ? Előre is köszönöm a segítséget !

2014. okt. 30. 15:56
 1/6 anonim ***** válasza:

"Asus Gtx650ti videokártyám helyett az alaplapit szeretném" És ennek mi értelme lenne?

BIOS-ban állítsd át elsődleges videokártyának a hd graphics-ot.

2014. okt. 30. 15:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát ezt már nem akartam leírni , de egy embernek úgy néz ki , hogy eladtam ! És abban esetleg tudnál segíteni , hogy a bios-ban melyik menü pontban kell átállítani ? :)
2014. okt. 30. 16:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Alaplapod pontos típusa?

BIOS-t behozza?

2014. okt. 30. 16:34
 4/6 A kérdező kommentje:
MSI 760GM-P21(fx) , azt nem néztem meg , de szerintem igen :)
2014. okt. 30. 16:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor ha mindent jól néztem, akkor videokártya nélkül nem nem fog képet adni, mert az fx procikban nincsen igp, az alaplapban sincs, tehát kell bele mindenképpen videokártya (bocs, hogy csak most írok, de közben lenyomtam 1 lol meccset).
2014. okt. 30. 18:01
 6/6 A kérdező kommentje:
hát az érdekes amúgy amd athlon x2-öm van !!!!! és mikor meg vettük akkor is videokártya nélkül használtam alaplapival és most megint úgy akarnám használni , de valami nem jó
2014. okt. 30. 21:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!