Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Amd vagy Intel processzort?

Wolfa kérdése:

Amd vagy Intel processzort?

Figyelt kérdés

Szóval azt szeretém tudni,hogy az intel jobb-e mint az amd?Játékra lenne,csak az intel i5 pl. újjonnan hát nagyon durva!

Amd FX-4*** vagy FX-8*** vagy egy i5(nem az erösebb fajtából).Melyik?

Azthiszem az Fx8 az egy i3asba kerül kb.,pedig az fx az 8magos durva órajellel,az i3 meg azthiszem 2 és 4magos változat(nem vagyok biztos!) ami így gondolom,hogy gyengébb.

Szerintetek az olcsób lehet jobb?

És játékra kellene,fogyasztás nem érdekel!

2014. okt. 8. 00:07
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
És még annyit h közép grafról még vagy 5szörösen feljebb lehet húzni a grafikát.Van utána még max(1x),meg movie(2x) grafika,de annál feljebb csak custom-ba leheg húzni(2x).
2014. okt. 9. 16:51
 22/43 A kérdező kommentje:

Szóvel ezek alapján valaki letudnná írni nekem,h milyen proci lenne a jó ezekhez:war thunder(+videózva)!

kérnék válaszokat köszi!

2014. okt. 10. 17:18
 23/43 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

610M miatt lehetett alacsony fps ed, vidi nélkül menyi volt fps?

Asztali i3 eröseb laptopitól

Vidire vehetsz GRC t

2014. okt. 10. 17:43
 24/43 A kérdező kommentje:

Vidi nélkül volt annyi,laptopon nem vidiztem csak játszottam.

közepes grafin volt 20-30fps(közelharcnál).Csak azt nem tudom,h vidire/vágásra is elég lenne az az i3 :(.

És mi az amit kellene vennem vidizésre

2014. okt. 11. 08:33
 25/43 A kérdező kommentje:

Akkor kell i5-4***,vagy a i3 is elég lesz?Bár azt láttam,h a legerösebb i3 drágább mint egy i5-4440(46k).

Szerintetek,kell ilyen erös?

2014. okt. 11. 12:26
 26/43 anonim ***** válasza:

Na mármost én leírtam hogy ha nincs pénzed milyen i3-at vegyél. De ha van pénzed akkor vegyél i5-öt.

i3: 2 mag+2HT

i5: 4 mag

A legerősebb i3 sem nagyágyú, játékra ár/érték arányban inkább 4-es szériás i5. Szóval egyszerűbben:

Van zsé: Intel Core i5-4430

Nincs zsé:Intel Core i3-4130

2014. okt. 11. 15:06
 27/43 A kérdező kommentje:

Nekem nem a pénz a lényeg,hanem az h tökéletes legyen a célra,ha kell még gyüjtök,de akk tökéletes legyen...

2jatékra kell csak(biztos!! nem lesz más) az a War thunder és a tanki online mind2 videózva...

Szóval melyik a nem túl bitang proci ami akadás nélkül kiviszi?(i7 nem kell,böven sok lenne talán i5 is,csak nem értek hozzá ezért kérdezem.Szóval melyik a megfeleö csak ezekre a célokra?

2014. okt. 12. 01:28
 28/43 A kérdező kommentje:
Na valaki?pls válaszoljatok!
2014. okt. 13. 17:52
 29/43 anonim ***** válasza:

Idefigyelj!

El lett mondva már, hogy jó játékra jó VIDEOKÁRTYA kell!

El lett mondva, hogy hogy hány magos -szálas proci kell/elég játékokra még sokáig

El lett mondva, hogy ha tökéletes procit akarsz játékra akkor i5-kell, mert az a legbrutálabb/legjobb videokártyát is kihajtja

És még egyszer el lesz mondva hogy hiába van TÖKÉLETES procid ha gyenge a videokártyád. A procid nem fog neked játékot jól megjeleníteni- sok fps-el csak attól hogy ő egy tökéletesen brutál jó Proci. A proci nem fogja átvenni a jó videokártya szerepét. Lehet neked 90.000 Ft-os i7-es procid, ha mellette egy 15.000 Ft-os GT610-ed van akkor szaggatni fog a játék mert szar a videokártya.

Egy i5 mellé (ami tökéletes proci) ha jól akarsz játszani válassz tökéletes videokártyát is (legalább kétszer annyiba kerüljön a vga mint a proci! és ez nem vicc)

2014. okt. 13. 18:09
 30/43 anonim ***** válasza:
Vagy legalább annyiba kerüljön a vga, mint az i5.
2014. okt. 13. 18:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!