Milyen csúcskategóriás processzort tudtok nekem ajánlani?
Intelnek ügye az I7 esek most a legjobbak de azokból melyik az ami meg éri?
És AMD, hogy álk neki melyik most a csúcskategóriás proci?
I7-4790K.. De ennek az I7-nek nem árt valami Z87 - Z97-es lap se, ami 20.000Ft fölött van.
AMD-nek nincs csúcskategóriás processzora. FX-8320 a legjobb ami kapható az AMD-től, de annak az árából használt I5-öt kapsz.
Mire kell egyébként? Mert ha játékra, akkor elég a szorzózáras I5 is.
AMD FX 9590 processzor de nem igazán éri meg és ez 60 ezer ... az amd-től ami megéri most proci az athlon x4 760K (bár perpil magas az ára de 1-2 nap azt megint lemegy remélem ) a másik eddig az fx 6300
az inteltől pedig ez a csúcskategória : INTEL Core i7-5820K 3.30GHz 2011-3 BOX ez már ddr4-et is támogat ... az i7 erősebb bár ahol rendesen ki van használva az amd 8 magja nem sokkal marad ám el ... csak hát az intelé az 110 ezer ft
Hát köszönöm a válaszokat valószínűleg akkor az I7 lesz amd kicsit átláthatatlan nekem de mondjuk videó kártyám amd szóval nem vagyok amd náci :D
És játékra is mert szeretek játszani de arra igazából ott a konzol...
De videó szerkesztés meg modellezés is elégé foglalkoztat:D
Intel: i7-5950X
AMD: FX-9590
Az amd alapon 4.7,húzottan 5ghz,8mag,így össz.:40ghz-re képes.De tesztek szerint az intel jobb volt,csak az 280ezer forint:).
Am K-s i5 is teljesen elég mindenre,mert i7 nagyon durva munkára van...
Ha van pénzed:Vegyél egy X99-es alaplapot,ASUS V formula thunderbolt,intelnél:lga2011-vg3 a neve.100ezer körül van,azokba vehetsz 8-16gb ddr4 ramot 50-120ezer ért.
vga:NVidia GeForce Titan Z-t.
280ezer
hajrá! :D
Hidd el nekem is :P.
Csak egy sima 1280x1024es monitorom van,talán veszek majd egy full hd-sat de nem hiszem,h valah lesz 1nél több monitorom egyszerre :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!