Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem túl magas ez a hőmérséklet?

Nem túl magas ez a hőmérséklet?

Figyelt kérdés
Az alaplapi videókártya CPU-nak a hőmérséklete 85C.
2010. jan. 21. 12:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A diszkrét kártyák is szoktak ilyen melegek lenni terhelés alatt, de azért a helyedben megpróbálnék valamit javítani a ház szellőzésén.
2010. jan. 21. 12:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Codegen táp van benne,elég zajos is.Elég rossz vélemények vannak ezekről a tápokról.Egy plusz ventilátor beépítése mennyibe kerül?
2010. jan. 21. 14:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
1-2 ezer Ft, nem halsz bele. Vásárlás előtt nézd meg, hogy mekkorát tudnál a gépbe rakni, és hova, valamint van-e mire rádugni (alaplap vagy molex csatlakozó).
2010. jan. 21. 17:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk én találtam 600-700Ft-ést is ventillátort, nekem maszek munkával van beleépítve egy, ami most a mervelemezt hűti, mert valamiért mindíg túlhajtja magát zenehallgatás közben és megfagy a gép, először aprocira gyanakodtam, de hőmérsékletmérő progival a HDD-t találtam bűnösnek. Pontosan úgy van megoldva, hogy egy aludrót elég vastag úgy 4mm vastag drót lehet az tartja a HDD fölé a ventillátort.
2010. márc. 15. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!