Ez a GPU hőmérséklet magas?
Van egy hát már 6. évét taposó Inno3D GeForce 6600-as karim, nagyon jól szolgál azóta is, sose volt baja. Nekem bőven elég csak netezgetek meg néha egy kis cod2.
Kariról annyit h úgy 2 éve raktam rá 1 szép nagy hűtőbordát. van alatta egy venti is azért, a gépházban is van egy pár, a gép számítógépasztalban van.
Na szóval EVEREST-ben megnéztem a GPU hőmérsékletet amikor bekapcsolom már van olyan 55-60 fok körül. Egy idő után beáll fix 65 fokra, ha esetleg cod2-zök akkor felmegy 75-re de annál tovább nem nagyon ment. Paszta van rajta. Szóval reális ez a hőmérséklet ennél a vga-nál?
Nekem egy jóval erősebb GeForce 9800GTX+ kártyám van, az produkál ilyen hőmérsékleteket (referencia hűtővel) és ez normális. Van olyan videókártya ami 100°c -ig is felhevül és működik tovább. (pl GTX480 :D)
Tehát mondhatjuk, hogy normális - feltéve, hogy nem volt sokkal hűvösebb korábban a kártya. Egyébként ez a meleg idő is rájátszhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!