Magas ez a hőmérséklet a procinak? Most takarítottam ki, és pasztáztam újra, Intel pentium (4) 2,80GHz
Figyelt kérdés
50-55 fok... terhelés nélkül2011. júl. 24. 10:42
1/8 A kérdező kommentje:
ja és everest írja ezt
2011. júl. 24. 10:43
2/8 anonim válasza:
Alapjáraton sztem semmi gáz nincs vele, nekem is ilyen hőfokon megy a laptop, asztalink inkább 45 körül.
Nézd meg terhelésnél mennyire megy fel, ott sztem egy 70-75fok körül még normális, 80-90 már elég sok. (Abból indulok ki hogy a laptopom 75-80fok között már jelentősen veszít a teljesítményéből)
3/8 anonim válasza:
Elég sok. Nekem 3 GHz-es LGA775-ös P4-em van, üresen 41 fok, teljes terhelésen 47. Gyári hűtővel, gyári pasztával (6 éves).
Bár nem árt neki, mikor egyszer nem takarítottam, 1 évig ment 70 fokon, semmi baja nem lett.
4/8 A kérdező kommentje:
most terheltem pár percig,69ig ment fel,gondolom további játék után mégmelegebb,akkor azt mondod nincs aggodalomra ok?
2011. júl. 24. 10:51
5/8 anonim válasza:
Ha nem akar hűteni rendesen a borda, jól pasztázva sem, akkor kell venni egy nagyobbat, jobb hőelvezetésűt, pl Zalman-t dícsérik.
6/8 anonim válasza:
Nyugodj bele, ezek ilyenek. Teljesen átlagos hőmérséklet.
8/8 anonim válasza:
Van egy speccy nevű progri, na azt töltsd le és ott kiírja a soket, meg a cpu hőmérsékletet is, nagy különbség nem lehetne mert hát ott vannak egymástól 5 mm-re de nekem mégis van eltérés. Sima netezés közben mikor nem terhelik a gépet agyon a flash reklámok 40fok mind kettő, ha kicsit jobban megy akkor cpu 44-45, soket max 47-8, fullra járatva meg hát melegszik, de mi nem!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!