Miért lassú az új gépem?
Tegnap hozták ki az új APU-s gépemet, rajta van a Windows 7 minden frissítéssel, viszont lassú, sokszor akad a videó youtube-on is minden minőségben, és persze minden lassú(programok betöltése, új lap nyitása a böngészőben, stb.), mi lehet a gond?
A gépem:
AMD A4 6300
(Kingmax) 2x2GB DDR3 1600MHz CL11 memória (nem tudom, hogy dual channel-ben működik-e, mert csak 2 hely van az alaplapon)
MSI A55M-E33
Seagate-1tb-sata3-32mb-st1000dm003
Samsung SH-224DB
FSP 350-60APN 85+ tápegység
M-Tech FMA12-BK
Windows 7 Home Premium 64bit
Most tettem még csak fel rá mindent, ne tenném újra, ha nem muszáj. Először a CD-ről tettem fel, egy ideig 6MB-al töltött netről, aztán nagyon lelassult, frissítettem minden drivert, de így sem javult, pedig csak alap programok vannak fent. (BSPlayer, MS Office 2010...)
Esetleg valami mást lehet csinálni, újratelepítés nélkül?
Igen, van egy SATA2-es vinyóm.
Úgy érted arra is tegyek fel midnent, vagy csak magát a Windows-t?
Ja és a LAN drivert is a realtek oldaláról szedd:
Ha sz*rt mellékelt az MSI a IGP -hez, lehet sz*r akkor a LAN driver is.
A LAN driver az nem kell, Wifi-t használok, mert nem a szobámban van router, és nem akarom körbe kábelezni a szobát.
De kipróbáltam abban a szobában is, ahol a router van, és kábellel is olyan lassú volt.
Holnap megpróbálom amit mondtál. Ha esetleg működne a másik vinyón akkor ezen is újra kell tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!