Miért lassú az új gépem?
Tegnap hozták ki az új APU-s gépemet, rajta van a Windows 7 minden frissítéssel, viszont lassú, sokszor akad a videó youtube-on is minden minőségben, és persze minden lassú(programok betöltése, új lap nyitása a böngészőben, stb.), mi lehet a gond?
A gépem:
AMD A4 6300
(Kingmax) 2x2GB DDR3 1600MHz CL11 memória (nem tudom, hogy dual channel-ben működik-e, mert csak 2 hely van az alaplapon)
MSI A55M-E33
Seagate-1tb-sata3-32mb-st1000dm003
Samsung SH-224DB
FSP 350-60APN 85+ tápegység
M-Tech FMA12-BK
Windows 7 Home Premium 64bit
De legalább MSDN forrású a telepítő, nem valami taknyolt izé?
Első körben én frissíteném a BIOS.
Hibás vinyó is belassíthatja a gépet, rakd fel a HD sentinel -t nézd meg mit mutat.
Ncore-ról szedtem, ott azt írták, hogy MSDN.
Nem tudom BIOS-t hogyan kell frissíteni, még sosem kellett.
Hard Disk Sentinel pedig 100%-ot ír. (A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem.
Nincs szükség beavatkozásra.
)
Először is nézd meg mikori BIOS van rajta, lehet már most is a legfrissebb, mivel kora tavasszal adtak ki hozzá legutóbb frissítést.
Rakd fel ezt a progrit:
Mainboard (lapfül) --> BIOS --> version...
Verzió: V32.1
Dátum: 2013. december 16.
Ja és egyébként a net is marha lassú kábelesen és wifi stick-el(vagy nem tudom hogy nevezik) is maximum 16Mbit, a laptopomon kb. 52-60Mbit
Szerinted mi lehet a probléma?
Elég idegesítő, mit csináljak ezzel a fos géppel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!