Nem Indul a gép, Alaplap csere?
Esetleges proci tulhajtás esetén (3400 rol 4100.ra) hogy tudom ressetelni az orajelet ugy hogy nem indul az op rendszer de még a bios sem?
halt a lap?
amd catalyst contorlban volt egy opcio "automatikus tuningolás" és elötte lekellet futattnom egy CPU testet ahol frekvenciákon kerezstül tesztelte az orajelet felment 20.00xra ugyvolt 4000 Mhz-n a mag valami 59°on leálitottam és kért a program 1 restartot de ez csak a teszt volt tehát nem huztam fel semmit meg semmi majd restart után fekete képernyö.. ha még idöben delt nyomok akkor elkezdi lefutattni a POST eljut a 4. usb driverig és onantol fagyi
Mi lenne a Teendö?
Elvileg a BIOS ilyen esetben magától visszaáll az alapbeállításokra.
Ha mégsem, akkor az alaplap kézikönyvében le van írva a BIOS reset menete.
Elemkivétel, jumperelés, meg ilyenek.
A Konfig egy MSI 790FX GD70 Gaming Seria lap
CPU : AMD Phenom II X4 965 Black box
Ram: DDR3 1600mhz 2x4 giga
Vga : ASUS Radeon R7 260X DirectCU II OC 1GB
Táp : MS tech 950W
akkor most mi van pontosan? mert nem teljesen egyértelmű, (addig oké, hogy húztad a procit, nem indul húzás után, csináltál BIOS resetet...) de azóta mi a helyzet? Totál üres képernyő, semmit nem csinál a gép? Nem csipog? Semmilyen képet nem ad?
Vagy van valamilyen kép van a monitorodon?
Van POST?
"ha még idöben delt nyomok akkor elkezdi lefutattni a POST eljut a 4. usb driverig és onantol fagyi "
Ha van POST mit ír ki? Kérünk róla képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!